Ένα νέο σφάλμα σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε τα Windows 11 χωρίς το πλήθος ανεπιθύμητων προγραμμάτων bloatware, που μπορού να δυσκολέψουν τη διαδικασία.

Δείτε επίσης: Το νέο σύγχρονο File Explorer των Windows 11

Σύμφωνα με το Windows Latest, κατά την εγκατάσταση των Windοws 11, εμφανίζεται μια μπλε οθόνη με πολλές ερωτήσεις. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε το πληκτρολόγιο, τις μεθόδους εισαγωγής και την μορφή νομίσματος, μεταξύ άλλων. Σε αυτό το σημείο γίνεται και η επιλογή της περιοχής. Αν επιλέξετε είτε τα “Αγγλικά” είτε τα “Αγγλικά Ευρώπης” ως περιοχή, η εγκατάσταση των Windοws 11 θα γίνει χωρίς προεγκατεστημένα προγράμματα bloatware.

Δείτε ακόμα: Πώς να ενεργοποιήσετε κρυφές λειτουργίες των Windows 11

Αυτό συμβαίνει επειδή παρουσιάζεται ένα σφάλμα στα Windοws 11 που εμποδίζει την κανονική διαδικασία εγκατάστασης της εφαρμογής. Σύμφωνα με το Windows Latest, το πρόγραμμα εγκατάστασης των Windοws 11 και η εμπειρία Out Of Box της Microsoft, που εξαρτώνται από το Διαδίκτυο, δεν μπορούν να αλλάξουν τη γλώσσα για τα Αγγλικά και τα Ευρωπαϊκά Αγγλικά.

Λόγω σφάλματος, ο υπολογιστής αντιμετωπίζει δυσκολίες στην επικοινωνία με τους διακομιστές κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των Windows 11, εάν η επιλεγμένη περιοχή ανήκει σε αυτές τις δύο. Παρόλο που θα εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, μπορείτε απλά να το αγνοήσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί “Παράλειψη“.

Μην ξεχάσετε να αλλάξετε την περιοχή σας στη σωστή μετά την εγκατάσταση των Windοws 11! Διαφορετικά, ορισμένες υπηρεσίες όπως το Microsoft Store ενδέχεται να μη λειτουργούν.

Δείτε επίσης: Windows 11: Βελτίωση ρυθμού ανανέωσης

Η Microsoft επιβεβαίωσε στο Windows Latest ότι γνωρίζει για το πρόβλημα και αυτή τη στιγμή το ερευνά περαιτέρω. Δεν είναι γνωστό πότε θα διορθωθεί το σφάλμα. Ωστόσο, είναι πιθανό να αποκατασταθεί με τις επόμενες ενημερώσεις των Windows.