Το Epic Games Store προσφέρει μόνο ένα δωρεάν παιχνίδι στις 24 Αυγούστου, αλλά για όσους ενδιαφέρονται για έναν προηγούμενο δωρεάν τίτλο, αυτή η μέρα μπορεί να είναι η τυχερή τους μέρα.

Ενώ πολλές αγαπημένες ασχολίες και χόμπι μπορεί να απαιτούν εξίσου πολύ χρόνο και χρήματα, το gaming κατάφερε να εδραιωθεί ως ένα από τα πιο δύσκολα να παρακολουθηθεί καθώς περνούν τα χρόνια. Για πολλούς gamers, το να βρίσκουν δωρεάν παιχνίδια, είναι σαν να βρίσκουν ένα διαμάντι. Το Epic Games Store είναι ένα ευλογημένο μέρος για τους gamers, καθώς κάθε εβδομάδα στο online κατάστημα προσφέρονται ένα ή δύο δωρεάν παιχνίδια, που οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν απλά έχοντας ένα λογαριασμό στην υπηρεσία της Epic Games. Αυτά τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα κάθε Πέμπτη στις 10 π.μ.

Δείτε ακόμα: Death Stranding: Δωρεάν στο Epic Games Store

Φυσικά, η 24η Αυγούστου δεν αποτελεί εξαίρεση και θα υπάρχει ένα νέο παιχνίδι που οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν. Μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικό για μερικούς, το γεγονός, ότι την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου προσφέρεται μόνο ένα παιχνίδι στο Epic Games Store, καθώς απαιτώντας μόνο 10 ώρες για να το ολοκληρώσετε, είναι αρκετά εύκολο να το παίξετε ανά πάσα στιγμή.

Ωστόσο, το γεγονός, ότι το παιχνίδι είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες για μια εβδομάδα κάνει τον σχετικά μικρό χρόνο παιχνιδιού του μια ευλογία, καθώς το Homeworld: Deserts of Kharak, προσκαλεί τους παίκτες σε μια κλασική σειρά στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο, χωρίς επιπλέον κόστος.

Πηγή: gamerant.com