Η Realme, γιορτάζοντας τα πέντε χρόνια της στην αγορά, ετοιμάζεται για την πιο αναμενόμενη κυκλοφορία της – το Realme GT 5. Το smartphone έχει αναφερθεί ότι θα υποστηρίζεται από εκπληκτική μνήμη RAM 24GB. Στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Weibo έγινε σχετικό post που υπόσχεται την άμεση κυκλοφορία της συσκευής.

Δείτε επίσης: Realme: Έρχεται το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone;

Η Realme πρόκειται να παρουσιάσει και τα Realme Buds Air 5 TWS ακουστικά ταυτόχρονα στην Κίνα. Αυτές οι διπλές κυκλοφορίες προϊόντων συνιστούν ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι της εταιρείας. Η τελευταία απεικόνιση επιβεβαιώνει επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας της επερχόμενης συσκευής από την εταιρεία.

Δείτε επίσης: Πώς να εγκαταστήσετε το Android 14 beta σε smartphone Realme

Ο επίσημος λογαριασμός της Realme στο Weibo δημοσίευσε μια εικόνα-προεπισκόπηση του επερχόμενου κινητού τηλεφώνου που επιβεβαιώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Realme GT 5 ως τις 28 Αυγούστου στις 2 μ.μ. τοπική ώρα στη χώρα καταγωγής του (11.30 π.μ. IST). Η εικόνα αναδεικνύει το πλάι του επερχόμενου τηλεφώνου, συνοδευόμενη από την αινιγματική λεζάντα “Leapfrog”, έναν όρο που η μάρκα έχει προκαλύψει με τον πιο αποπλανητικό τρόπο από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ανυπομονησία εντείνεται από την εμφανή υπόννοια του προέδρου της Realme China, Xu Qi Chase, ότι αυτή η καινοτόμος συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2. Ενισχυμένο με εντυπωσιακή μνήμη RAM LPDDR5X 24GB, το Realme GT 5 είναι έτοιμο να αποδειχθεί ως ένας ισχυρός γίγαντας, υπόσχοντας εντυπωσιακές δυνατότητες απόδοσης

.

Δείτε επίσης: Realme: Κλέβει δεδομένα χρηστών; Η Ινδία ξεκινά έρευνα

Το Digital Chat Station, μια αξιόπιστη πηγή για τεχνολογικές ειδήσεις, μοιράστηκε πρόσφατα μια εικόνα στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης που παρέχει μια εικόνα του μπροστινού σχεδιασμού του Realme GT 5. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Realme επέλεξε σχετικά λεπτά πλαίσια γύρω από την οθόνη της συσκευής.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η μείωση του μεγέθους της πλαισίου δεν είναι ομοιόμορφη σε όλες τις τέσσερις πλευρές, με την περιοχή του κάτω μέρους να έχει ελαφρώς πιο παχιά πλαίσια. Αυτή η επιλογή σχεδίασης υποδηλώνει μια δέσμευση για τη μέγιστη αξιοποίηση του χώρου της οθόνης, διατηρώντας ταυτόχρονα μια ισορροπημένη και αισθητικά ευχάριστη εμφάνιση.

Πηγή πληροφοριών: in.mashable.com