Η GSC Game World καθυστέρησε το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl από το 2023 που ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει, στο πρώτο τρίμηνο του 2024. Θα είναι διαθέσιμο για Xbox Series και PC μέσω του Steam και του Epic Games Store, καθώς και μέσω του Xbox Game Pass.

Δείτε επίσης: Mortal Kombat 1: Ο Homelander και ο Omni-Man δεν θα είναι ίδιοι

 Η είδηση έρχεται μέσω του τελευταίου δελτίου δεδομένων του παιχνιδιού, το οποίο το χαρακτηρίζει ως κυκλοφορία του Q1 2024.

Ακολουθεί μια επισκόπηση του παιχνιδιού, μέσω του ενημερωτικού δελτίου:

Καλώς ήρθατε στη Ζώνη

Ζώνη αποκλεισμού γύρω από τον πυρηνικό σταθμό του Τσόρνομπιλ. Γεμάτη ραδιενέργεια, μεταλλαγμένους και ανωμαλίες, προσελκύει συνεχώς τυχοδιώκτες πέρα από την περίμετρό της.

Οι κυνηγοί κεφαλών κατοικούν βαθιά μέσα στη Ζώνη, παρασυρόμενοι από τους κρυμμένους θησαυρούς και τα αινιγματικά μυστήριά της. Αυτοί οι άνθρωποι είναι γνωστοί ως stalkers. Είστε έτοιμοι να γίνετε ένας από αυτούς;

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl είναι μια ολοκαίνουργια προσθήκη στη θρυλική σειρά, την οποία απολαμβάνουν εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Ο μοναδικός συνδυασμός first-person shooter, immersive sim και τρόμου επιστρέφει. Βυθιστείτε στον περίτεχνα λεπτομερή ανοιχτό κόσμο, συνοδευόμενο από γραφικά νέας γενιάς και μια πλούσια αφήγηση, όλα αυτά τυλιγμένα στην έντονη ατμόσφαιρα μιας θανατηφόρας περιπέτειας. Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl στοχεύει να αποτελέσει την κορυφαία εμπειρία S.T.A.L.K.E.R., με έναν μοναδικό, ξεχωριστό κόσμο και μια ιστορία που διαμορφώνεται από τις επιλογές του παίκτη.

Πρόταση: Granblue Fantasy: Relink έχει ημερομηνία κυκλοφορίας τον Φεβρουάριο

Βασικά χαρακτηριστικά

Παίξτε σημαντικό ρόλο σε μια διακλαδιζόμενη κινηματογραφική ιστορία που εκτυλίσσεται στο σκηνικό ενός τοπικού μετα-αποκαλυπτικού σκοτεινού τοπίου επιστημονικής φαντασίας.

Ζήστε ένα μοναδικό gameplay, με στοιχεία first-person shooter, immersive sim και τρόμου.

Μηχανισμοί επιβίωσης που εξαρτώνται από την αναζήτηση κρίσιμων και πολύτιμων προμηθειών: τρόφιμα, ποτά, φάρμακα για να επιβιώσετε στις σκληρές συνθήκες, τους (μη) φυσικούς κινδύνους και τους εχθρικούς κατοίκους της περιοχής.

Ρίξτε φως στα σκοτεινά μυστικά αυτών των τόπων, κυνηγήστε μεταλλαγμένους και εξερευνήστε τις μυστηριώδεις ανωμαλίες αναζητώντας πολύτιμα αντικείμενα με ιδιότητες που αλλάζουν το παιχνίδι.

Προσπαθήστε να επιβιώσετε σε τακτικές μονομαχίες με διάφορους εχθρούς και περισσότερα από 30 μοντέλα όπλων, δικά σας για να τα αναβαθμίσετε και να τα προσαρμόσετε.

Απολαύστε γραφικά που αποτελούν σημείο αναφοράς και τροφοδοτούνται από την Unreal Engine 5.

Διαβάστε επίσης: Diablo 4: Η Season 2 ονομάζεται Season of Blood

πηγή πληροφοριών:gematsu.com