Το cross progression του Warframe είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού RPG και ευτυχώς η Digital Extremes επιβεβαίωσε ότι τελικά θα υλοποιηθεί σύντομα. Θα μπορείτε να ξαναμπείτε στο παιχνίδι από εκεί που το είχατε αφήσει, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα στην οποία παίζετε το Warframe, και, ειλικρινά, αυτό είναι μια ανακούφιση.

Δείτε επίσης: Το Warframe:Fortuna κυκλοφόρησε στο Nintendo Switch

Το cross-progression, ένα σύστημα που εφαρμόζεται όλο και πιο ευρέως τελευταία για να διασφαλίσει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό σας, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που θα επιλέξετε να παίξετε εκείνη την ημέρα. Αν και δεν υπάρχει ακόμα στο Warframe, έχουμε καλά νέα για εσάς.

Στο Tennocon 2023, την πρώτη προσωπική εκδήλωση για το Warframe μετά το COVID, η Digital Extremes αποκάλυψε ότι το cross-progression έρχεται επιτέλους στο Warframe, και αυτό μπορεί να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα της ημέρας.

Η Digital Extremes επιβεβαίωσε ότι το Warframe cross-progression θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2023, οπότε ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ.

Αν και δεν θα είναι μέρος των ενημερώσεων Whispers in the Walls ή Abyss of Dagath, και οι δύο είναι γεμάτες με άφθονο περιεχόμενο, οπότε δεν θα ανησυχούσαμε πάρα πολύ – άλλωστε, αυτό το απόσπασμα του Whispers in the Walls φαίνεται καταπληκτικό.

Η Digital Extremes ενσωμάτωσε επίσης crossplay στο Warframe νωρίτερα φέτος, οπότε η cross-progression μοιάζει με το τέλειο επόμενο βήμα για το παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Καθώς ανακοινώνονται περισσότερες λεπτομέρειες, πιστέψτε μας ότι θα είμαστε σε αγωνία.

Πρόταση: Starfield: Παγκόσμιοι χρόνοι κυκλοφορίας και PC specs

Εκτός από αυτό, το Tennocon 2023 μοιράστηκε επίσης μια σειρά από άλλες ενημερώσεις και ανακοινώσεις που σχετίζονται με το Warframe και γιορτάζουν τη 10η επέτειο του παιχνιδιού. Εδώ είναι η σύνοψη, απευθείας από το PR:

HEIRLOOM COLLECTIONS (ΣΗΜΕΡΑ): Για τον εορτασμό των 10 χρόνων του Warframe, η ομάδα κυκλοφόρησε περιορισμένης έκδοσης Heirloom Collections – διακριτικά, μοναδικά skins για τους Frost και Mag σχεδιασμένα από τον αρχικό Art Director του Warframe, Mynki, μαζί με μια εντελώς νέα κατηγορία προσαρμογής, το Signa.

WHISPERS IN THE WALLS (WINTER 2023): η αρχή ενός νέου επικού αφηγηματικού κύκλου για το Warframe που φέρνει μια νέα κινηματογραφική ιστορία που απαντά σε ερωτήματα που είχαν οι παίκτες από την αρχή του παιχνιδιού.

ABYSS OF DAGATH (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023): Ο απρόσωπος καβαλάρης Dagath, το 54ο Warframe καταφθάνει ως μέρος της εποχικής ενημέρωσης Abyss of Dagath – ένα νέο όπλο, εποχικό περιεχόμενο και μια σειρά από βελτιώσεις QoL περιμένουν.

WARFRAME 1999 (2024): μια σημαντική ενημέρωση του 2024 που θα μεταφέρει τους παίκτες πίσω στην αρχή – με κλασική δράση hack and slash του Warframe και ένα αδειοδοτημένο κομμάτι από τους Nine Inch Nails – ανακαλύψτε ποιος είναι ο Αρθούρος στη στολή του Excalibur και πολλά άλλα στο TennoCon της επόμενης χρονιάς.

WARFRAME MOBILE (2024): Η ίδια εμπειρία υψηλής ποιότητας που οι παίκτες κονσόλας και PC είναι γνωστό ότι περιμένουν, έρχεται στο κινητό το 2024. Οι προπαραγγελίες για iOS για κινητά θα ξεκινήσουν από σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Armored Core 6: Γίνεται το δεύτερο μεγαλύτερο PC launch της FromSoftware

πηγή πληροφοριών: pcgamesn.com