Fortnite Chapter 4 – Η 4η σεζόν έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία μέχρι στιγμής. Η νέα σεζόν του παιχνιδιού battle royale που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, σημείωσε τεράστια αύξηση των ταυτόχρονων παικτών. Ενώ αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για μια νέα σεζόν, η τελευταία αιχμή είναι πολύ μεγαλύτερη από οτιδήποτε έχουμε δει στο παρελθόν.

Δείτε επίσης: Το καλοκαιρινό event του Fortnite έχει χωνάκια παγωτού και νέα skins

Δεκάδες εκατομμύρια παίκτες από όλο τον κόσμο έχουν παίξει τη νέα σεζόν του Fortnite. Επιπλέον, το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι σημείωσε νέο ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η δημόσια καταμέτρηση των παικτών.

Η 4η σεζόν είναι έτοιμη να γίνει η πιο επιτυχημένη σεζόν του Fortnite όλων των εποχών και να γιατί.

Το Fortnite έχει εκατομμύρια καθημερινά ενεργούς παίκτες στην Season 4

Παρόλο που είναι σχεδόν έξι ετών, το Fortnite εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια. Ο τίτλος της Epic Games έχει μπει αρκετές φορές στα βιβλία της ιστορίας, κυρίως σπάζοντας ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών. Εξαιτίας αυτού, η τελευταία αύξηση του αριθμού των παικτών δεν είναι καθόλου σοκαριστική.

Ενώ πολλά βιντεοπαιχνίδια παλεύουν να φτάσουν σε μια ιστορική κορυφή ενός εκατομμυρίου ταυτόχρονων παικτών, το Fortnite το κάνει αυτό σχεδόν χωρίς προσπάθεια. Το Σάββατο, το παιχνίδι έφτασε στο ιστορικό peak των 2,73 εκατομμυρίων παικτών, το οποίο είναι εντυπωσιακό.

Πρόταση: Fortnite Update v25.11: Νέο Explosive Repeater Rifle και Reality Augments

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό είναι το ρεκόρ από την κυκλοφορία της δημόσιας καταμέτρησης των παικτών. Στο παρελθόν, το Fortnite έκανε μερικά άλλα ρεκόρ, ειδικά κατά τη διάρκεια ζωντανών εκδηλώσεων. Το σημερινό ρεκόρ παιχνιδιών για τους περισσότερους ταυτόχρονους παίκτες σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του event Galactus με 15,3 εκατομμύρια.

Ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο το Fortnite έχει τόση επιτυχία είναι όλο το νέο περιεχόμενο που έχει έρθει τελευταία. Ο νέος χάρτης φαίνεται φανταστικός και η σεζόν έφερε πολλά διασκεδαστικά αντικείμενα, με το Rocket Ram να είναι το πιο δημοφιλές.

Το προηγούμενο ρεκόρ σε δημόσια καταμέτρηση παικτών ήταν 2,1 εκατομμύρια, την πρώτη ημέρα του Chapter 4 – Season 3. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πιθανότατα θα υπάρξει ένα live event στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ίσως δούμε ένα νέο ρεκόρ σε μόλις δύο μήνες.

Διαβάστε επίσης: Το Fortnite είναι πλέον Ολυμπιακό άθλημα!

πηγή πληροφοριών:wepc.com