Η επόμενη έκδοση του Analogue Pocket λάμπει θετικά. Η Analogue αποκάλυψε σήμερα μια νέα έκδοση της ρετρό φορητής συσκευής της, και ενώ λειτουργικά είναι ίδια με την αρχική, αυτή λάμπει στο σκοτάδι. Όταν τα φώτα είναι αναμμένα, η συσκευή έχει ένα ανοιχτό πράσινο χρώμα και η εταιρεία αναφέρει ότι το πλαστικό περίβλημα μπορεί να λάμπει για έως και οκτώ ώρες όταν φορτίζεται από διάφορες πηγές φωτός (όπως λαμπτήρας πυρακτώσεως, άμεσο ηλιακό φως ή blacklight). Ονομάζεται, φυσικά, Pocket Glow.

Δείτε επίσης: Η Analogue κατασκευάζει την τελευταία παρτίδα των κονσολών SNES και Genesis

Θα είναι επίσης πιθανότατα πολύ δύσκολο να το αποκτήσετε. Το Glow θα κοστίζει 249,99 δολάρια (μια αύξηση από τα 219 δολάρια της αρχικής έκδοσης) και η εταιρεία λέει ότι θα είναι διαθέσιμο σε “εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες”. Ξεκινά η πώλησή του την 1η Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. ώρα Ελλάδας στον ιστότοπο της Analogue, ενώ οι παραγγελίες αναμένεται να αρχίσουν να αποστέλλονται στις 5 Σεπτεμβρίου.

Αυτό είναι αρκετά γρήγορο αν αναλογιστεί κανείς τη σχετικά αργή διάθεση του αρχικού Pocket, το οποίο ξεκίνησε επίσημα το 2021. Οι παραγγελίες έχουν αποσταλεί κατά κύματα και η Analogue λέει τώρα ότι “το 100 τοις εκατό όλων των υπόλοιπων ανοιχτών προπαραγγελιών Pocket θα αποσταλούν μέχρι αυτή τη Δευτέρα”. Η εταιρεία λέει επίσης ότι αποκτά ένα “τεράστιο απόθεμα” αξεσουάρ Pocket.

Πρόταση: Οι 8 καλύτερες φορητές κονσόλες gaming!

Τι είναι το Analogue Pocket?

Το Analogue Pocket είναι μια φορητή συσκευή που αναπαράγει κασέτες που κυκλοφόρησαν αρχικά για τα Game Boy, Game Boy Color και Game Boy Advance. Η φορητή συσκευή περιλαμβάνει μια σειρά από βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής σε σχέση με τα αρχικά συστήματα της Nintendo, συμπεριλαμβανομένης μιας λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Υπάρχουν επίσης διάφοροι προσαρμογείς που μπορούν να αγοραστούν για το Analogue Pocket, οι οποίοι το καθιστούν συμβατό με παιχνίδια που κυκλοφόρησαν για φορητές συσκευές όπως το Sega Game Gear, το Neo Geo Pocket, το Neo Geo Pocket Color και το Atari Lynx. Μπορεί επίσης να αγοραστεί ένα dock για το σύστημα, το οποίο επιτρέπει την αναπαραγωγή των παιχνιδιών σε τηλεόραση, παρόμοια με το Nintendo Switch.

Διαβάστε επίσης: Διέρρευσαν τα δωρεάν παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Σεπτέμβριο

πηγή πληροφοριών:theverge.com