Το YouTube Music πλέον διαθέτει σχόλια από το YouTube, καθώς η Google μάλλον δεν έχει πάρει το μάθημα της!

Το YouTube Music έχει μια ανασχεδιασμένη οθόνη Now Playing που περιλαμβάνει την ενότητα σχολίων από οποιοδήποτε βίντεο του YouTube ανακτά. Τώρα, μπορείς να διαβάζεις και να γράφεις σχόλια απευθείας από την εφαρμογή, αν αυτό είναι κάτι που σε ενδιαφέρει. Η ενημέρωση κυκλοφορεί τώρα για χρήστες των iOS και Android.

Δείτε επίσης: Το YouTube TV παρουσιάζει τον επανασχεδιασμό του Channel Guide

Δείτε επίσης: YouTube: Δοκιμές αναζήτησης τραγουδιών… μουρμουρίζοντας

Άλλα interface updates περιλαμβάνουν μεγαλύτερα εξώφυλλα άλμπουμ και μια νέα οριζόντια γραμμή κουμπιών πάνω από τη γραμμή προόδου, η οποία μπορεί να αποκατασταθεί με σάρωση. Τα κουμπιά περιλαμβάνουν αποθήκευση, ένα εύκολα προσβάσιμο κουμπί κοινοποίησης, download, radio και το προαναφερθέν κουμπί τμήματος σχολίων – πιθανώς μόνο για τραγούδια με διαθέσιμο βίντεο. Τα κουμπιά like/dislike του YouTube Music μετακινούνται επίσης στην ίδια γραμμή με τα νέα κουμπιά, έτσι ώστε το όνομα του κομματιού και το άλμπουμ να ευθυγραμμίζονται αριστερά της οθόνης (παίρνοντας τη θέση όπου ήταν παλιότερα το κουμπί “dislike”).

Δείτε επίσης: YouTube: Update στα Community Guidelines

Πατώντας στο κουμπί των σχολίων του YouTube Music εμφανίζεται μια διεπαφή σχεδόν ανεξαρτήτου από την κανονική εφαρμογή του YouTube και περιλαμβάνει τα υπάρχοντα σχόλια από το ανέβασμα του YouTube (συγκρίνετε το screenshot του YouTube Music από το 9to5Google με το ίδιο τραγούδι στο YouTube). Αν και μπορέσαμε να δοκιμάσουμε το νέο interface Now Playing, δεν μπορέσαμε να δοκιμάσουμε τη νέα ενότητα σχολίων οι ίδιοι, καθώς το κουμπί αυτό ήταν ακόμα απουσιάζει. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε και να δείτε αν είστε μέρος της πλήρους εφαρμογής με το να κλείσετε το YouTube Music στο Android και να το ξανανοίξετε (βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας είναι ενημερωμένη).

Πηγή πληροφοριών: theverge.com