Η Apple φέρεται να πραγματοποιεί δοκιμές 3D printing για ορισμένες από τις μελλοντικές Apple Watches κατασκευές της.

Ο τεχνολογικός γίγαντας το έκανε πρόσφατα και για την ατσάλινη θήκη του Apple Watch 9, σύμφωνα με το Bloomberg. Η σκέψη για την τεχνολογία 3D Printing υπήρχε εδώ και αρκετά χρόνια, σύμφωνα με την πηγή.

Διαβάστε περισσότερα: Apple: Θα κυκλοφορήσoυν τα AirPods με USB-C τον Σεπτέμβριο;

Το FOX Business επικοινώνησε με την Apple για να σχολιάσει την ανάρτηση του Bloomberg.

Η επερχόμενη Σειρά 9 των smartwatches της Apple δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα από την iPhone. Το Apple Watch Series 8 έκανε το ντεμπούτο του το 2022.

Σύμφωνα με το Bloomberg, περίπου το 10% όλων των μονάδων του Apple Watch έχουν περιβλήματα από ανοξείδωτο ατσάλι. Ωστόσο, η πλειοψηφία από αυτές φαίνεται να χρησιμοποιεί αλουμίνιο.

Το ερχόμενο έτος, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg, η εταιρεία επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία 3D Printing για την κατασκευή Ultra μοντέλων του Apple Watch με περίβλημα από από τιτάνιο.

Διαβάστε περισσότερα: Το Google Messages θα μπορούσε να ξεπεράσει την Apple στη δορυφορική συνδεσιμότητα

Στο μέλλον, άλλες συσκευές, σύμφωνα με αναφορές, θα μπορούσαν να εφαρμόσουν την ίδια τεχνική στην παραγωγή τους. Αυτό θα εξαρτηθεί, από το πώς θα εξελιχθούν τα επερχόμενα Apple Watches και αν είναι αποτελεσματικά.

Η χρήση 3D Printing θα συμβάλλει στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας στη διαδικασία κατασκευής του ατσάλινου πλαισίου, ανέφερε το Bloomberg. Περιλαμβάνει επίσης λιγότερο μέταλλο, κάτι που, όπως αναφέρεται, θα είχε περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα.

Πολλοί έχουν προβλέψει, ότι η ανακοίνωση του Apple Watch 9 θα πραγματοποιηθεί στο event «Wonderlust», που πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς. Ταυτόχρονα, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του το πολυαναμενόμενο iPhone 15.

Στις αρχές της εβδομάδας, η Apple ανακοίνωσε, ότι το “Wonderlust” θα λάβει χώρα στις 12 Σεπτεμβρίου. Την περασμένη χρονιά, το event πραγματοποιήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα: Galaxy Watch 6 Classic: Νέα limited Astro Edition

Τα smartwatches της Apple υπάγονται στην κατηγορία φορητών συσκευών, σπιτιού και αξεσουάρ της εταιρείας.

Τα καθαρά έσοδα για την εταιρεία το τρίτο τρίμηνο ανήλθαν στα 8,28 δισεκατομμύρια δολάρια. Σε σύγκριση με αυτά που καταγράφηκαν πέρσι το ίδιο τρίμηνο, σημειώθηκε αύξηση σχεδόν 2,5%.

Στις αρχές Αυγούστου, όταν η εταιρεία ανακοίνωσε τα τελευταία τριμηνιαία αποτελέσματά της, ο CFO (Οικονομικός Διευθυντής) της Apple, Lucas Maestri δήλωσε, ότι οι ενότητες αξεσουάρ και σπίτι σημείωσαν στην Κίνα “June quarter record” (ρεκόρ τριμήνου Ιουνίου).

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το watchOS 10 beta

Πηγή: foxbusiness.com