Το WhatsApp δοκιμάζει μια νέα λειτουργία για να ικανοποιήσει ένα μακροπρόθεσμο αίτημα των χρηστών. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν διαφορετικούς λογαριασμούς στην ίδια συσκευή, χωρίς να χρειάζονται παράλληλες ή κλωνοποιημένες εφαρμογές.

Δείτε επίσης: Πώς να πραγματοποιήσετε ομαδικές βιντεοκλήσεις χρησιμοποιώντας το WhatsApp σε Mac

Η εφαρμογή που ανήκει στη Meta παρουσιάζει επίσης μια ανανεωμένη διεπαφή ρυθμίσεων, προσφέροντας μια πιο σύγχρονη εμπειρία κατά την περιήγηση στις διάφορες επιλογές της εφαρμογής αμέσων μηνυμάτων.

«Η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης μια επανασχεδιασμένη καρτέλα προφίλ ακριβώς στη λίστα συνομιλιών, διευκολύνοντας τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις της εφαρμογής», αναφέρει το WABetaInfo.

Εκτός από το να επιτρέπει τη χρήση πολλαπλών λογαριασμών WhatsApp σε μία μόνο συσκευή, το WhatsApp θα απλοποιήσει τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις συνομιλίες και τις ειδοποιήσεις από διάφορους λογαριασμούς. Αυτήν τη στιγμή, είναι δυνατό να προσθέσετε μόνο έναν επιπλέον λογαριασμό στην εφαρμογή WhatsApp. Ωστόσο, σε μελλοντική ενημέρωση είναι πιθανό να επεκταθεί αυτό το όριο.

Δείτε ακόμα: Το WhatsApp λανσάρει νέο native app για Mac

Σε ποιους είναι διαθέσιμο;

Η πρόσφατη ενημέρωση (WhatsApp beta για Android 2.23.18.21) φέρνει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα προσθήκης πολλαπλών λογαριασμών και την ανανεωμένη εφαρμογή ρυθμίσεων. Αυτή η ενημέρωση αρχικά διατίθεται στους δοκιμαστές beta του WhatsApp για Android και αναμένεται να γίνει διαθέσιμη σε μεγαλύτερο αριθμό χρηστών σύντομα.

Αν χρησιμοποιείτε τη δημόσια έκδοση

του WhatsApp στο Android, δεν θα είναι δυνατή αυτή τη στιγμή η δοκιμή της ενημέρωσης. Ωστόσο, δεδομένου ότι βρίσκεται υπό δοκιμή (beta), είναι πιθανό ότι η εταιρεία Meta θα το κυκλοφορήσει σε μια μελλοντική σταθερή έκδοση. Αντίθετα, αν δεν μπορείτε να αναμένετε, έχετε τη δυνατότητα να γίνετε δοκιμαστής beta και να εγγραφείτε αμέσως.

Σε σχετικές ειδήσεις, το WhatsApp παρουσίασε μια νέα δυνατότητα για τη διαχείριση των μελών που μπορούν να προστεθούν σε κοινότητες. Με αυτήν τη δυνατότητα, η εφαρμογή που ανήκει στο Meta είχε ως στόχο να παρέχει στους διαχειριστές των κοινοτήτων περισσότερο έλεγχο, προσφέροντας νέες δυνατότητες για τη διαχείριση των αδειών.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp εργάζεται σε avatar reactions για Status updates

Το WhatsApp αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων στον κόσμο, προσφέροντας μια πλατφόρμα επικοινωνίας που είναι απλή, ασφαλής και αξιόπιστη. Μέσω των συνεχών ενημερώσεων και βελτιώσεων, το WhatsApp επιδιώκει να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους χρήστες του, καθώς και να διευκολύνει την προσαρμογή της εφαρμογής στις αλλαγές και τις ανάγκες τους.