Ένα πρωτότυπο Tesla Cybertruck εντοπίστηκε στο δρόμο να ρυμουλκεί ένα αρκετά μεγάλο τρέιλερ. Αυτή η δυνατότητά του είναι σημαντική και δείχνει ότι το όχημα θα μπορούσε ενδεχομένως να θεωρείται ένα χρήσιμο “φορτηγό” εργασίας.

Πολλοί αναρωτιούνται αν το Tesla Cybertruck, και γενικότερα τα ηλεκτρικά pickup trucks, αποτελούν μια καλή επένδυση. Τα περισσότερα από αυτά που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα δεν έχουν προλάβει να δείξουν αν θεωρούνται αποτελεσματικά και ανθεκτικά οχήματα εργασίας. Ωστόσο, η Tesla θέλει να το αλλάξει αυτό με το Cybertruck.

Δείτε επίσης: Θα έχει ηλιακή οροφή το Tesla Cybertruck;

Πριν καιρό, ο Elon Musk, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ηλεκτρικών οχημάτων Tesla, δήλωσε ότι ήθελε να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που να είναι καλύτερο από ένα σπορ αυτοκίνητο και πιο λειτουργικό και χρήσιμο από ένα Ford F-150.

Η ικανότητα ρυμούλκησης αποτελεί ζωτικό μέρος για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Όταν η Tesla παρουσίασε για πρώτη φορά το Cybertruck, αναφέρθηκε σε ένα ηλεκτρικό pickup truck με ικανότητα ρυμούλκησης πάνω από 14.000 λίβρες. Αυτό συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια και αναμένεται η αυτοκινητοβιομηχανία να ενημερώσει τις προδιαγραφές με την έκδοση παραγωγής.

Δείτε επίσης: Τesla Cybertruck με νέο πιο σκούρο περίβλημα παραλλαγής

Τώρα ένα πρωτότυπο Tesla Cybertruck εντοπίστηκε να ρυμουλκεί ένα μεγάλο τρέιλερ σε δημόσιους δρόμους:

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Tesla αναμένεται να λανσάρει σύντομα την έκδοση παραγωγής του ηλεκτρικού φορτηγού, πιθανότατα δοκιμάζει την ικανότητα ρυμούλκησης ενός υποψήφιου για κυκλοφορία Cybertruck.

Φυσικά, το κύριο πράγμα που θα θέλουν να γνωρίζουν οι υποψήφιοι αγοραστές είναι η απόδοση κατά τη ρυμούλκηση. Σίγουρα θα επηρεάζεται η αυτονομία. Μια απώλεια στην αυτονομία από τη ρυμούλκηση είναι αναπόφευκτη, αλλά οι οπαδοί της Tesla ελπίζουν ότι η εταιρεία θα κάνει ό,τι μπορεί για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Δείτε επίσης: Τesla Cybertruck: Δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το όχημα

Το Cybertruck της Tesla ξεχωρίζει για τον μοναδικό, εξωπραγματικό σχεδιασμό του, ο οποίος το διαφοροποιεί από κάθε άλλο pickup truck που κυκλοφορεί σήμερα. Οι εικόνες που έχουμε δει και τα όσα έχει πει ο Elon Musk γι’ αυτό το ιδιαίτερο όχημα έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον και όλοι ανυπομονούν για την κυκλοφορία του.

Πηγή: electrek.co