Τον τελευταίο μήνα, έχουμε δει αρκετές διαρροές σχετικά με την GoPro Hero 12 Black, συμπεριλαμβανομένης μιας καταχώρισης πριν από την κυκλοφορία στο eBay. Τώρα, η GoPro παρουσίασε επίσημα την Hero 12 Black, επιβεβαιώνοντας πολλές από τις λεπτομέρειες που διέρρευσαν, αλλά και αποκαλύπτοντας αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Επίσης, κυκλοφόρησε την έκδοση 2.0 του αξεσουάρ υπερ-ευρυγώνιου φακού Max Lens Mod αποκλειστικά για την Hero 12.

Δείτε επίσης: GoPro Hero 10 Black review: Μια μεγάλη αναβάθμιση

Μια βασική βελτίωση σε σχέση με την Hero 11 είναι η υποστήριξη του High Dynamic Range (HDR) στις περισσότερες αναλύσεις βίντεο καθώς και για φωτογραφίες, η οποία θα βελτιώσει τη συνολική έκθεση στις πολύπλοκες συνθήκες φωτισμού που συνήθως συναντά κανείς σε εξωτερικούς χώρους. Η λειτουργία σταθεροποίησης βίντεο HyperSmooth της GoPro, η οποία βρίσκεται πλέον στην έκδοση 6.0, λαμβάνει ενίσχυση των επιδόσεων και δημιουργεί μικρότερη περικοπή κατά τη χρήση. Μια νέα λειτουργία κατακόρυφης λήψης επιτρέπει κάθετες αναλογίες διαστάσεων χωρίς φυσική περιστροφή της φωτογραφικής μηχανής.

Το Hero 12 μπορεί πλέον να εγγράφει ήχο ασύρματα από συσκευές όπως ακουστικά bluetooth και μικρόφωνα, κάνοντας την εγγραφή αφηγήσεων και συνεντεύξεων πολύ πιο απλή. Ένα βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας διπλασιάζει αποτελεσματικά το χρόνο συνεχούς εγγραφής, σε 70 λεπτά στα 5,3K60. Για επαγγελματικό μοντάζ, η Hero 12 διαθέτει συγχρονισμό timecode για να επιτρέπει το συγχρονισμό υλικού από πολλαπλές κάμερες.

Πρόταση: Sony ZV-E1: Η νέα φωτογραφική μηχανή για vloggers

Ενώ ο φυσικός σχεδιασμός είναι σχεδόν αμετάβλητος από την Hero 11, μια αξιοσημείωτη προσθήκη είναι μια τυπική βιδωτή βάση για τρίποδο (ή αλλιώς σπείρωμα τοποθέτησης 1/4-20). Ενώ η νέα Hero 12 προσθέτει μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά, στον πυρήνα της δεν υπάρχει καμία πραγματικά πρωτοποριακή αναβάθμιση. Παίρνουμε τον ίδιο αισθητήρα 1/1,9″ που καταγράφει βίντεο έως 5,3K60 και φωτογραφίες 27 MP. Οι διαστάσεις, το βάρος είναι επίσης αμετάβλητα, όπως και ο φακός, οι δύο οθόνες LCD, η μπαταρία και η αδιάβροχη βαθμολογία 10 m/33 ft.

Παράλληλα με την Hero 12 λανσάρεται και ο νέος Max Lens Mod 2.0, ο οποίος αυξάνει το οπτικό πεδίο από 155° σε ultra-wide 177° και μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 4Κ60. Η σταθεροποίηση Max HyperSmooth είναι πλέον διαθέσιμη σε όλες τις ρυθμίσεις βίντεο. Ο φακός είναι ελαφρύτερος και μικρότερος, με έναν φακό που είναι “2x πιο ανθεκτικός στις γρατζουνιές”, αδιάβροχος έως 5 m/16 ft όταν είναι εγκατεστημένος και με επίστρωση για να είναι water-repellent.

Μπορείτε τώρα να προ-παραγγείλετε την GoPro Hero 12 Black στο Amazon, με την αποστολή να ξεκινά στις 13 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Sony a7cR: Μικρή αλλά με πλήρεις δυνατότητες

πηγή πληροφοριών:notebookcheck.net