Η WhatsApp, που ανήκει στη Meta, παρουσίασε μια νέα εφαρμογή για Mac, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις με έως και οκτώ άτομα και ηχητικές κλήσεις με έως και 32 άτομα.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε στη σελίδα του στο Facebook την κυκλοφορία της νέας εφαρμογής. Αυτή η ανακοίνωση σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την εταιρεία, ανοίγοντας νέους ορίζοντες και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για τους χρήστες. Μπορεί να γίνει λήψη της εφαρμογής απευθείας από τον ιστότοπο του WhatsApp.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Εργάζεται στην ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ πλατφορμών

Σύμφωνα με μια ανάρτηση ιστολογίου της εφαρμογής, το WhatsApp σχεδιάστηκε για να είναι πιο φιλικό προς τους χρήστες του Mac, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση κατά τη χρήση του σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα εύκολης κοινής χρήσης αρχείων μέσω απλού dragging and dropping σε μια συνομιλία, ενώ επιτρέπει στους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες από το ιστορικό των συνομιλιών τους.

Σημείωση: Η εφαρμογή WhatsApp για macOS απαιτεί macOS 11 ή νεότερη έκδοση.

Πώς να εγκαταστήσετε το WhatsApp στο macOS

Για να εγκαταστήσετε το WhatsApp σε μηχανήματα που τρέχουν macOS (MacBook, iMac και Mac), ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.whatsapp.com/download και κατεβάστε το WhatsApp για Mac.
  • Ανοίξτε το package που κατεβάσατε και ακολουθήστε τα βήματα που σας ζητούνται για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Δείτε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε μια κοινότητα στο WhatsApp

Πώς να συνδεθείτε στο WhatsApp σε Mac

  • Ανοίξτε το WhatsApp στο Mac
    σας καθώς και στο smartphone σας (iPhone ή Android).
  • Πατήστε “Ρυθμίσεις” στο WhatsApp στο smartphone σας.
  • Πατήστε “Linked Devices“.
  • Επιλέξτε “Link a Device“.
  • Σαρώστε το QR code που εμφανίζεται στο WhatsApp στο Mac, χρησιμοποιώντας το smartphone σας.
  • Αμέσως μετά, θα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας WhatsApp στο Mac. Αφού συνδεθείτε, θα μπορείτε να δείτε όλες τις συνομιλίες σας στο Mac σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp στο Mac σας, ακόμα και αν το iPhone ή το Android smartphone σας είναι απενεργοποιημένο ή αποσυνδεδεμένο από το Διαδίκτυο.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Νέα δυνατότητα εναλλαγής στα άμεσα μηνύματα βίντεο

Το WhatsApp για Mac σας προσφέρει την ευκολία της χρήσης της αγαπημένης σας υπηρεσίας μηνυμάτων απευθείας από τον υπολογιστή σας. Με τον οπτικοποιημένο και ευρύτερο χώρο εργασίας που προσφέρει η οθόνη ενός Mac, η ευκολία στη διαχείριση των συνομιλιών και την ανταλλαγή αρχείων είναι πραγματικά ασύγκριτη. Η συνδεσιμότητα μεταξύ του μηχανήματος σας και του smartphone σας, ακόμα και όταν αυτό είναι απενεργοποιημένο ή αποσυνδεδεμένο, καθιστά την εμπειρία ακόμα πιο συναρπαστική. Η εφαρμογή αυτή αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο που εργαζόμαστε και επικοινωνούμε μέσω του Mac.

Πηγή: www.gadgetsnow.com