Η X Shore, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρικών σκαφών στη Σουηδία (και στον κόσμο), παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο προϊόν.

Δείτε επίσης: GoBoat 2.0: Το ηλεκτρικό σκάφος που χωράει μέσα σε ένα backpack

Τα πρώτα μηνύματα προήλθαν από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανέφερε: “Βίρα τις άγκυρες σε ένα νέο τμήμα. Μια αληθινή επανάσταση για τους ειδικούς της ναυτιλίας στον χώρο της εργασίας. Θα ανακοινωθεί στις 14.09.2023.

Η μοναδική ένδειξη που μας δόθηκε, εκτός από το γεγονός ότι η αποκάλυψη θα γινόταν αργότερα αυτή την εβδομάδα, ήταν ότι θα επικεντρωνόταν σε κάποιο είδος εργασίας ή εμπορικού προϊόντος. Ως προς τα teaser, η δήλωση παρουσίαζε αρκετή ασάφεια.

Ωστόσο, η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο teaser που περιλαμβάνει μία εικόνα. Κάτω από την εικόνα η εταιρεία πρόσθεσε την επιγραφή: “Αθόρυβο, ηλεκτρικό και ισχυρό. Ο ιδανικός σύντροφος στην εργασία, σχεδιασμένος με έμφαση στην αειφορία.

Οι λέξεις επικεντρώνονται στη δυνατότητα της εταιρείας να κατασκευάζει αθόρυβα, ισχυρά ηλεκτρικά σκάφη. Το μήνυμα ενισχύει την ιδέα ότι αυτό το σκάφος επικεντρώνεται στην απόδοση. Ωστόσο, η ανάλυση της εικόνας αποκαλύπτει την πιθανή πρύμνη ενός σκάφους, το οποίο είναι δημοφιλές σε σκανδιναβικές χώρες όπως η Σουηδία και πολλές άλλες περιοχές του κόσμου.

Η διευθύντρια εκτελεστικής διεύθυνσης της X Shore, Jenny Keisu, πρόσθεσε με παιχνιδιάρικο ύφος, ότι ίσως η φωτογραφία πρόδιδε πολλά για το μυστικό προϊόν της εταιρείας.

Δείτε ακόμα: Elon Musk: Tesla Cybertruck και ως σκάφος – Θα διασχίζει ποτάμια

Οι ακόλουθει πρόσθεσαν τις δικές τους εικασίες, που κυμαίνονται από ένα X Shore σκάφος εργασίας με καμπίνα, μέχρι ένα όχημα για το φεγγάρι

! Αν και η πρώτη επιλογή φαίνεται λίγο πιο πιθανή.

Το X Shore έκανε σημαντικές αλλαγές στο δεύτερο σκάφος της εταιρείας, γνωστό ως X Shore 1, και οι teaser φωτογραφίες αποκάλυψαν αρχικά μεγάλο μέρος του σχεδιασμού του σκάφους. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι η εταιρεία ήταν περισσότερο προσεκτική, αν και η αποκάλυψη των γυάλινων θυρών της καμπίνας δίνει μια αρκετά μεγάλη υπόδειξη.

Τόσο το κορυφαίο X Shore Eelex 8000 όσο και το πρόσφατα κυκλοφορηθέν X Shore 1 είναι σκάφη πολυτελείας και αναψυχής. Με την προσθήκη ενός σκάφους εργασίας, μπορούμε να πούμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα νέο τμήμα στην αγορά για το X Shore.

Αυτή είναι μια κοινή κίνηση που έχουμε παρατηρήσει, ακόμα και μεταξύ συναδέλφων στην εταιρεία. Η Candela, ένας άλλος αξιόλογος κατασκευαστής ηλεκτρικών σκαφών από τη Σουηδία, ξεκίνησε με ταχύπλοα σκάφη προτού επεκτείνει την τεχνολογία της σε εμπορικά πλοία, όπως πορθμεία και ταξί.

Δείτε επίσης: PowerX: Το ηλεκτρικό δεξαμενόπλοιο που λειτουργεί με 96 μπαταρίες

Με μόνο τρεις μέρες μέχρι την αποκάλυψη, σίγουρα θα ανακαλύψουμε σύντομα το μεγάλο μυστικό του X Shore.