Σε ένα νέο viral βίντεο στο TikTok, μια γυναίκα αποκαλύπτει πώς κατά λάθος κατάπιε το ένα AirPod της κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με μια φίλη της.

Δείτε επίσης: Apple: Θα κυκλοφορήσoυν τα AirPods με USB-C τον Σεπτέμβριο;

Η Tanna Barker, μια 52χρονη μεσίτρια από τη Γιούτα, έγινε viral στο TikTok όταν μοιράστηκε την «ντροπιαστική» ιστορία του πώς κατάπιε ένα από τα AirPods της. Πολλοί θεατές της έστειλαν συμβουλές καθώς η ίδια περιμένει το ασύρματο ακουστικό της να αποβληθεί φυσικά από το σώμα της.

Έβαλα τις βιταμίνες στο στόμα μου, ήπια νερό και σκέτηκα, φίλε, έχουν κολλήσει“, λέει σε ένα βίντεο που εντόπισε η Daily Mail.

Έβγαλα λοιπόν το νερό μου, συνέχισα να πίνω, είπα αντίο στη φίλη μου και πήγα να πάρω το AirPod μου. Και τα χάπια μου ήταν στο χέρι μου. Κατάπια το AirPod μου.

Η Barker αμέσως κάλεσε στενούς φίλους και γιατρούς για να ζητήσει συμβουλές. Όλοι τους της πρότειναν να κάνει το ίδιο πράγμα — να περιμένει τη φύση να κάνει τη δουλειά της.

Δείτε ακόμα: AirPods Pro: Μπορεί σύντομα να ελέγχουν την ακοή και να μετρούν τη θερμοκρασία σας

«Υπάρχει ωστόσο ένα μπόνους», είπε η Barker γελώντας. «Έχω ακόμα το δεξί AirPod!».

Στο βίντεο, η Barker αναρωτιέται αν κάποιος άλλος έχει κάνει το ίδιο. Και όντως, έχουν. Πολλές φορές.

Τον Φεβρουάριο του 2021, ένας άνδρας από τη Μασαχουσέτη κατάπιε τα AirPods του ενώ κοιμόταν. Η συσκευή απαιτούσε άμεση εξαγωγή μέσω επείγουσας ενδοσκόπησης. Τον Νοέμβριο του 2021, μια γυναίκα από τη Μασαχουσέτη κατάπιε ένα από τα AirPods της, συνδυάζοντάς τα με μια ιβουπροφαίνη. Τον Ιούνιο του 2022, μια διάσημη προσωπικότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο

κατά λάθος κατάπιε ένα AirPod, αφού από λάθος τα έφαγε μαζί με τις βιταμίνες της. Αργότερα το απέρριψε.

Σε ένα βίντεο που ακολούθησε, η Barker αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα είχε καταπιεί το AirPod του συζύγου της, αλλά εκείνος διατήρησε μια θετική στάση για την κατάσταση. Πρόσφατα ανέφερε στον σύζυγό της ότι θα πήγαινε για ψώνια και εκείνος τη ρώτησε για πόση ώρα θα έμενε έξω. Αμέσως, όμως της απάντησε “Ω, δεν πειράζει. Μπορώ να σε εντοπίσω!”

Δείτε επίσης: Hermès: Κυκλοφόρησε νέα κομψή θήκη για τα AirPods Pro 2

Πολλοί χρήστες της Apple γνωρίζουν ότι τα ασύρματα AirPods μπορούν να εντοπιστούν χρησιμοποιώντας την λειτουργία Find My Devices του iPhone. Όταν ένας χρήστης του TikTok ρώτησε την Barker αν προσπάθησε να βρει τα AirPods της χρησιμοποιώντας μια συσκευή παρακολούθησης για να δει αν εξακολουθούσαν να λειτουργούν, αποκάλυψε ότι η εφαρμογή έδειχνε ότι τα AirPods βρίσκονταν στο στομάχι της. «Κάναμε το «Find My» AirPod χθες και λειτούργησε! Σήμερα, νομίζω ότι η μπαταρία έχει τελειώσει», απάντησε η Barker .