ΑρχικήSecurityΗ επίθεση ransomware στην Hinds County επηρεάζει αγοραστές και πωλητές κατοικιών

Η επίθεση ransomware στην Hinds County επηρεάζει αγοραστές και πωλητές κατοικιών

Μια ακόμη ημέρα πέρασε και τα γραφεία της Hinds County παραμένουν κλειστά μέχρι νεωτέρας λόγω επίθεσης ransomware στον υπολογιστικό τους σύστημα.

Δείτε επίσης: Ransomware: Ο Λευκός Οίκος παροτρύνει δεκάδες χώρες να δηλώσουν τη δέσμευσή τους να μην πληρώνουν λύτρα

Οι κτηματομεσίτες και οι δικηγόροι αναφέρουν ότι η διαδικασία αγοραπωλησίας ακινήτων στην Hinds County βρίσκεται σε αδιέξοδο μέχρι νεωτέρας.

Η δυνατότητά σας να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα σπίτι στην Hinds County έγινε πολύ δυσκολότερη – μετά την εισβολή χάκερ στον υπολογιστικό σύστημα της κομητείας πριν από σχεδόν μια εβδομάδα.

«Αν θέλεις αυτό το σπίτι, θα πρέπει να περιμένεις. Και αν θέλετε να πουλήσετε αυτό το σπίτι, απλά θα πρέπει να περιμένετε», εξήγησε ο Tolar Purvis.

Δείτε επίσης: Συνεχιζόμενη malvertising καμπάνια Webex διασπείρει το BatLoader

Ο Tolar Purvis, δικηγόρος της εταιρείας Purvis, λέει ότι το γραφείο του έχει επί του παρόντος 22 υποθέσεις στέγασης που παραμένουν σε αδιέξοδο με δεκάδες άλλες αναμένεται να προστεθούν στο σωρό τις επόμενες ημέρες λόγω έλλειψης πρόσβασης στα αρχεία της κομητείας.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί η καθυστέρηση.

Ο διαχειριστής της κομητείας του Hinds, Kenny Wayne Jones, αναφέρει ότι η κομητεία λαμβάνει καθημερινές καθοδηγήσεις από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για το πώς να προχωρήσει έναντι της επίθεσης. Αναφέρει ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα αρθεί ο κρυπτογραφικός ιός.

Πηγή πληροφοριών: wlbt.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS