Το OnePlus Pad Go δεν είναι πλέον μυστικό. Το επερχόμενο tablet της OnePlus βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Πλέον λαμβάνουμε ένα επίσημο teaser, κάποια χαρακτηριστικά και μια ενδεχόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Στο Twitter/X, η OnePlus έχει ήδη ξεκινήσει να ανακοινώνει το OnePlus Pad Go με ένα αινιγματικό teaser. Τώρα, δημοσιεύθηκε μια πλήρης εικόνα της συσκευής στον λογαριασμό OnePlus India. Ο σχεδιασμός της συσκευής, όπως αναμενόταν, μοιάζει αντίγραφο του κανονικού OnePlus Pad, αλλά με ένα πολύ πιο ανοιχτό πράσινο χρώμα και διχρωμία στον σχεδιασμό. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή εμφάνιση!

Δείτε ακόμη: OnePlus Open: Θα είναι πιο ανθεκτικό από το Galaxy Z Fold 5;

Εκτός από αυτό, η OnePlus επιβεβαίωσε ορισμένες βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το tablet στο Digital Trends.

Μιλώντας για το OnePlus Pad Go, η εταιρεία επιβεβαίωσε, ότι η οθόνη θα έχει ανάλυση 2,4Κ, η οποία είναι ελαφρώς μικρότερη από την 2,8Κ οθόνη του συνηθισμένου OnePlus Pad. Δεν έχει ανακοινωθεί αν η φθηνότερη συσκευή θα διατηρήσει τον ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, αλλά η παρουσία μιας οθόνης υψηλής ανάλυσης σε μια προσιτή συσκευή θα αποτελέσει ευπρόσδεκτη αλλαγή σε σύγκριση με τις περισσότερες επιλογές που υπάρχουν σήμερα.

Η OnePlus επιβεβαιώνει επίσης, ότι η οθόνη θα διαθέτει την ίδια πιστοποίηση TÜV Rheinland για την προστασία των ματιών, ενώ θα υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία Dolby Atmos μέσω των ηχείων του tablet. Πολλές από τις ίδιες λειτουργίες μεταξύ των συσκευών θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται.

Όσον αφορά την κυκλοφορία αυτού του tablet, η OnePlus δεν έχει δημοσιοποιήσει κάποια επίσημη επιβεβαίωση ακόμα. Ωστόσο, σύμφωνα με το Android Authority, υπάρχει αναφορά για μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας στις 6 Οκτωβρίου για το OnePlus Pad Go, η οποία αποστάλθηκε μέσω email σε επιλεγμένους δημοσιογράφους.

Πηγή: 9to5google.com