Τα Galaxy Buds FE έχουν διαρρεύσει αρκετές φορές τις τελευταίες ημέρες και σήμερα διέρρευσαν σχεδόν όλες οι διαφημιστικές εικόνες του. Με αυτή τη διαρροή, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μην γνωρίζουμε για τα ασύρματα ακουστικά Fan Edition της Samsung. Ας ρίξουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά του.

Δείτε επίσης: Galaxy S23 FE: Εκτενής ματιά στο design της συσκευής

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει τα Galaxy Buds FE κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα μαζί με τα Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE, Galaxy Tab S9 FE+ και το Galaxy SmartTag 2. Τα επερχόμενα ασύρματα ακουστικά διαθέτουν έναν μόνο οδηγό ήχου σε αντίθεση με τη ρύθμιση διπλού οδηγού που παρατηρείται στα Galaxy Buds 2 και Galaxy Buds 2 Pro. Διαθέτουν επίσης τρία μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό και ANC (Active Noise Cancellation).

Τα Galaxy Buds FE μπορεί να κυκλοφορούν μόνο σε μαύρο και λευκό χρώμα, αλλά το χρώμα της θήκης και για τις δύο παραλλαγές είναι λευκό. Η θήκη θα είναι παρόμοια με αυτή των Galaxy Buds2 και Buds2 Pro, ενώ τα ίδια τα ακουστικά θυμίζουν τα Buds+ με γυαλιστερή επιφάνεια αφής και πτερύγια από καουτσούκ που θα διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Δεν είναι σαφές αν αυτά τα ακουστικά μπορούν να φορτιστούν ασύρματα, αλλά η θήκη διαθέτει θύρα φόρτισης USB Type-C

. Τα ακουστικά διαθέτουν επίσης λειτουργία Auto Switch, που σημαίνει ότι θα συνδεθούν με μια συσκευή Samsung που χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή. Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, αυτά τα ακουστικά θα διαθέτουν driver 12 mm για “βελτιωμένη αναπαραγωγή μπάσων”.

Πρόταση: Διέρρευσαν οι τιμές της σειράς Samsung Galaxy Tab S9 στην Ευρώπη

Τα επερχόμενα ασύρματα ακουστικά της Samsung διαθέτουν επίσης το SmartThings Find. Άλλα χαρακτηριστικά που μπορούμε να περιμένουμε περιλαμβάνουν αξιολόγηση IP για κάποια μορφή ανθεκτικότητας στο νερό, Bluetooth 5.3, κωδικοποιητές AAC και SSC και υποστήριξη ισοσταθμιστή. Μια προηγούμενη διαρροή είχε υποστηρίξει ότι τα Galaxy Buds FE θα κοστίζουν 99,99 δολάρια στις ΗΠΑ και 89,99 ευρώ στις ευρωπαϊκές χώρες.

Διαβάστε επίσης: Samsung: Αξιολάτρευτες θήκες Pokémon για τα Galaxy Buds 2

πηγή πληροφοριών:sammobile.com