Το WhatsApp κυκλοφόρησε πρόσφατα τη λειτουργία Channel. Η λειτουργία που μοιάζει με το Instagram εισήχθη αρχικά σε ορισμένες επιλεγμένες περιοχές και μετά την επιτυχία της κυκλοφόρησε παγκοσμίως την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με την εταιρεία, το WhatsApp Channel προσφέρει μια απλή, αξιόπιστη και ιδιωτική μέθοδο για τη λήψη σημαντικών ενημερώσεων από άτομα και οργανισμούς εντός του WhatsApp.

Δείτε επίσης: Πώς να μοιραστείτε την οθόνη σας χρησιμοποιώντας το WhatsApp

Το WhatsApp Channel λειτουργεί ως μονόδρομο εργαλείο μετάδοσης, επιτρέποντας στους διαχειριστές να στέλνουν διάφορους τύπους περιεχομένου, όπως μηνύματα κειμένου, φωτογραφίες, βίντεο, αυτοκόλλητα και δημοσκοπήσεις. Η εταιρεία εργάζεται ενεργά σε έναν κατάλογο με δυνατότητα αναζήτησης για να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν κανάλια που ευθυγραμμίζονται με τα ενδιαφέροντά τους. Αυτός ο κατάλογος θα επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύψουν κανάλια που σχετίζονται με τα χόμπι τους, τις αθλητικές ομάδες, τις ενημερώσεις από τις τοπικές αρχές και άλλα. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν στο WhatsApp Channel μέσω προσκλήσεων που μοιράζονται σε συνομιλίες, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο

.

Δείτε ακόμα: Πώς να δημιουργήσετε ένα WhatsApp Channel

Έχουμε ήδη εξηγήσει τη μέθοδο με την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κανάλι WhatsApp. Τώρα, θα σας εξηγήσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε το κανάλι σας στο WhatsApp.

Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε το κανάλι σας στο WhatsApp:
1.Ανοίξτε το WhatsApp στο smartphone σας
2.Μεταβείτε στην καρτέλα Ενημερώσεις στο κινητό ή στη σελίδα Channel στον ιστό, βρείτε και πατήστε ή κάντε κλικ στο κανάλι σας για να το ανοίξετε.
3.Μετά από αυτό, πατήστε ή κάντε κλικ στο όνομα του καναλιού σας και στη συνέχεια Διαγραφή καναλιού > Διαγραφή.
4.Τέλος, εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για επιβεβαίωση και πατήστε ή κάντε κλικ στο Διαγραφή.

Δείτε επίσης: Πώς να εγκαταστήσετε το WhatsApp στο Mac σας;

Μόλις διαγραφεί επιτυχώς, θα δείτε το μήνυμα “Διαγράψατε το κανάλι σας” στην καρτέλα “Ενημερώσεις“.