Πείτε αντίο στα προβλήματα φόρτισης και σύνδεσης με αυτόν τον περιεκτικό οδηγό για την επαναφορά των AirPods και Airpods Pro σας.

Η Apple προτείνει να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα “Reset” των AirPods για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα φόρτισης, σύνδεσης και άλλες δυσκολίες.

Δείτε ακόμη: Apple: Θα χρησιμοποιεί το GPS για τον έλεγχο των επιπέδων Adaptive Audio στο AirPods Pro

Ωστόσο, η επαναφορά των AirPods μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σε χρήστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν διαθέτετε μεταχειρισμένα AirPods 3 ή AirPods Pro 2, τα οποία απαιτούν ένα επιπλέον βήμα πριν τα επαναφέρετε.

Ευτυχώς, η επαναφορά των AirPods σας μπορεί να γίνει με ένα απλό πάτημα κουμπιού. Επιπλέον, μπορείτε να επαναφέρετε τα πιο πρόσφατα μοντέλα AirPods αν διαθέτετε το Apple ID με το οποίο είναι συνδεδεμένα.

Πώς να κάνετε Reset τα AirPods ή τα AirPods Pro σας

  1. Για να επανεκκινήσετε τα AirPods σας, τοποθετήστε τα στη θήκη φόρτισης και κλείστε το καπάκι για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα.
  2. Στη συσκευή iOS σας, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις και επιλέξτε την επιλογή Bluetooth.
  3. Πατήστε το εικονίδιο “i” δίπλα από τα AirPods σας και επιλέξτε “Ξεχάστε αυτήν τη συσκευή”. Με αυτό τον τρόπο, θα αποσυνδεθούν τα AirPods σας από όλες τις συσκευές που έχουν συνδεθεί με το ίδιο Apple ID.
  4. Ανοίξτε το καπάκι της θήκης φόρτισης και κρατήστε πατημένο το κουμπί ρύθμισης που βρίσκεται στο πίσω μέρος της θήκης. Συνεχίστε να το κρατάτε πατημένο μέχρι να αλλάξει η λυχνία κατάστασης από πορτοκαλί σε λευκό.
  5. Ενώ το καπάκι είναι ακόμα ανοιχτό, τοποθετήστε τα AirPods κοντά σε οποιαδήποτε από τις συσκευές Apple σας για να επανασυνδεθείτε και να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης.

Δείτε ακόμη: Νέα AirPods Pro: Ποια τα χαρακτηριστικά και η τιμή τους;

Πώς να επαναφέρετε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις τα AirPods σας χωρίς τη χρήση τηλεφώνου

  1. Τοποθετήστε και τα δύο AirPods στη θήκη φόρτισης και ανοίξτε το καπάκι.
  2. Βρείτε το κουμπί Setup-Ρύθμισης στο πίσω μέρος της θήκης των AirPods σας.
  3. Πιέστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί “Setup” για 15 δευτερόλεπτα. Θα πρέπει να δείτε τη λυχνία κατάστασης να αλλάζει από πορτοκαλί που αναβοσβήνει σε λευκό.
  4. Κλείστε το καπάκι για να επαναφέρετε πλήρως τα AirPods σας.

Πηγή: headphonesty.com