Το Toyota 4Runner του 2024 αποκτά νέες αποχρώσεις και πληθώρα χαρακτηριστικών, προσφέροντας ένα πιο εκλεπτυσμένο και σύγχρονο στυλ.

Οι αγοραστές του Toyota 4Runner 2024 θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μια νέα απόχρωση με το όνομα “Underground”. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι του TRD Pro θα μπορούν να επιλέξουν το νέο χρώμα με την ονομασία “Terra”.

Η Toyota προχωρά στην κυκλοφορία της νέας σειράς του δημοφιλούς SUV 4Runner για το 2024. Παρά το γεγονός, ότι το αξιόπιστο μοντέλο παραμένει αναμφίβολα αναγνωρίσιμο για την επόμενη χρονιά, η Toyota αποφάσισε να το αναβαθμίσει με διάφορα updates, τα οποία περιλαμβάνουν την προσθήκη δύο νέων χρωμάτων και πολλών standard χαρακτηριστικών.

Δείτε ακόμη:Toyota: Ηλεκτρικά αυτοκίνητα με αυτονομία 800 χλμ από το 2026

Για το 2024MY, το 4Runner θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις SR5, SR5 Premium, TRD Sport, TRD Off-Road, TRD Off-Road Premium, Limited και TRD Pro. Οι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την έκδοση που τους ταιριάζει. Ο κινητήρας του οχήματος θα είναι V6, με χωρητικότητα 4,0 λίτρων, που θα αποδίδει 270 ίππους (201 kW/274 PS) και 278 lb-ft (377 Nm) ροπής. Με αυτό το σύστημα μετάδοσης κίνησης, το 4Runner θα επιτρέπει στους χρήστες να ρυμουλκούν βάρη έως και 5.000 λίβρες (2.268 κιλά).

Το πρώτο νέο χρώμα που προστέθηκε στη σειρά 4Runner 2024 είναι το Underground, ενώ το δεύτερο είναι αποκλειστικά για το TRD Pro και ονομάζεται Terra. Το γήινο χρώμα έρχεται σε υπέροχη αρμονία με τις μαύρες ζάντες αλουμινίου TRD που είναι εξοπλισμένες με ελαστικά Nitto Terra Grappler.

Το TRD Pro είναι εξοπλισμένο για ακραίες off-road περιπέτειες. Τα αμορτισέρ Fox με απομακρυσμένα ρεζερβουάρ τύπου piggyback εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση σε off-road δρόμους. Επιπλέον, διαθέτουν πλάκα αλουμινίου με πάχος 1/4 ίντσας, η οποία φέρει εντυπωσιακά γράμματα TRD, καθώς και σχάρα οροφής TRD.

Ταυτόχρονα, η επένδυση TRD Off-Road μπορεί να εξοπλιστεί με το προαιρετικό Kinetic Dynamic Suspension System της Toyota. Αυτό το σύστημα επιτρέπει στους τροχούς να αντιμετωπίζουν καλύτερα τις χαμηλές ταχύτητες, προσφέροντας καλύτερες off-road επιδόσεις χωρίς να αμφισβητείται η οδηγική εμπειρία στον δρόμο.

Τέλος, το 4Runner TRD Sport συμπληρώνει τη σειρά TRD για το 2024. Ενώ τα υπόλοιπα μοντέλα είναι σχεδιασμένα για off-road, το TRD Sport είναι προορισμένο για δρόμο. Με τη χρήση του Cross-Linked Relative Absorber System, η Toyota υποστηρίζει, ότι το TRD Sport βελτιώνει σημαντικά την οδική συμπεριφορά.

Δείτε ακόμη: Toyota: Δεν δεχτήκαμε επίθεση ransomware

Όλα τα μοντέλα του 2024 θα είναι εξοπλισμένα με το Toyota Safety Sense P, την τεχνολογία υποβοήθησης του οδηγού, που περιλαμβάνει ανίχνευση πεζών, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, προειδοποίηση ταλάντωσης όταν υπάρχει έλλειψη προσοχής από τον οδηγό, αυτόματη μεγάλη σκάλα για τη βελτίωση της ορατότητας κατά την νυχτερινή οδήγηση, δυναμικός έλεγχος πορείας με ραντάρ (DRCC) για την ανίχνευση προπορευόμενων οχημάτων και πολλά άλλα.

Δυστυχώς, οι λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές καθώς και την περίοδο κυκλοφορίας της σειράς μοντέλων του 2024 δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη.

Πηγή: carscoops.com