Η Activision επιβεβαίωσε τις ώρες έναρξης για τo multiplayer beta του Call of Duty: Modern Warfare 3 για υπολογιστές PC και κονσόλες.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Modern Warfare 3 έχει οριστεί για τις 10 Νοεμβρίου 2023 σε PC μέσω Battle.net και Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X και S. Η Activision όμως έχει προγραμματίσει μια beta για το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού που θα επιτρέψει στους παίκτες να δοκιμάσουν το shooter της Sledgehammer από τις 6 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα: Call of Duty: Η Microsoft θέλει να βάλει διαφημίσεις σε κινητά και PC

Τώρα διαθέτουμε ακριβή χρονοδιαγράμματα για την κλιμακούμενη κυκλοφορία αυτής της έκδοσης beta, παρέχοντας πρόσβαση πριν την επίσημη κυκλοφορία σε όσους κάνουν προπαραγγελία.

Ακολουθεί η λίστα με τις ώρες έναρξης της beta του Call of Duty Modern Warfare 3 για την Ελλάδα:

Πρόωρη πρόσβαση για PlayStation (προπαραγγελία): 6 Οκτωβρίου από τις 8 μ.μ. έως 8 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ

Για όλους τους παίκτες του PlayStation: 8 Οκτωβρίου από τις 8 μ.μ. έως 10 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ.

Πρόωρη πρόσβαση για PC / Xbox (προπαραγγελία) και για όλους τους παίκτες του PlayStation: από 12 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. έως 16 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ.

Διαθέσιμο για όλους τους παίκτες: 14 Οκτωβρίου από τις 8 μ.μ έως 16 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ.

Οι υποψήφιοι παίκτες μπορούν να περιμένουν να δοκιμάσουν ένα δείγμα από τους 16 κύριους χάρτες του multiplayer που έχουν οριστεί για την κυκλοφορία του Modern Warfare 3. Η beta περιλαμβάνει τέσσερις χάρτες (Rust, Favela, Estate και Skidrow) κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου Σαββατοκύριακου, με τον χάρτη Highrise να προστίθεται στις 12 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα: Call of Duty: Modern Warfare 3 – Ένα παιχνίδι νοσταλγίας

Η πρόοδος που σημειώνεται στην beta δεν μεταφέρεται στην πλήρη κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Η Activision θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το Call of Duty Modern Warfare 3 και το battle royale Warzone 2.0 κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης COD Next, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου. Ωστόσο, η παρουσίαση δεν θα περιλαμβάνει τη λειτουργία DMZ.

Πηγή: ign.com