Η εταιρεία WhatsApp εισήγαγε τη λειτουργία των channels, η οποία μοιάζει με τη λειτουργία του Instagram. Η λειτουργία πέρασε με επιτυχία από μια δοκιμαστική φάση σε επιλεγμένες περιοχές πριν από την πρόσφατη παγκόσμια επέκτασή της. Η εταιρεία υπογραμμίζει ότι τα channels του WhatsApp προσφέρουν μια απλή, αξιόπιστη και ιδιωτική μέθοδο για να λαμβάνετε σημαντικές ενημερώσεις.

Δείτε επίσης: Πώς να ακολουθήσετε ένα WhatsApp Channel

Η διανομή ενημερώσεων στο channel σας αντικατοπτρίζει τον τρόπο που συνήθως χρησιμοποιείτε το WhatsApp για επικοινωνία με φίλους και οικογένεια, αλλά υπάρχουν και σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Οι ενημερώσεις εμφανίζονται σε μια ξεχωριστή καρτέλα εντός της εφαρμογής, ανεξάρτητα από τις προσωπικές συζητήσεις και κλήσεις σας. Ενώ ορισμένα χαρακτηριστικά μπορεί να σας θυμίζουν τις συνομιλίες στο WhatsApp, οι ενημερώσεις καναλιού λειτουργούν ως μια μονόπλευρη μετάδοση αντί για μια συνομιλία. Όλες οι ενημερώσεις διαδίδονται αποκλειστικά από το channel σας, και οι ακόλουθοί σας δεν θα έχουν ορατότητα του ονόματός σας ή του αριθμού τηλεφώνου σας.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε ενημερώσεις channel μέχρι 30 ημέρες μετά την κοινοποίησή τους. Οι επεξεργασμένες ενημερώσεις καναλιού θα έχουν τη λέξη “επεξεργασμένο” δίπλα στην χρονοσήμανση και θα εμφανίζονται σε όλους όσους προβάλλουν ένα κανάλι.

Δείτε ακόμα: Πώς να ακολουθήσετε ένα WhatsApp Channel;

Ακολουθούν οι οδηγίες για την επεξεργασία μιας ενημέρωσης καναλιού

Βήματα

  • Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp και μεταβείτε στην ενότητα “channels“.
  • Προσπελάστε την ενημέρωση του channel στο οποίο θέλετε να γίνει τροποποίηση, καταδείξτε το εικονίδιο dropdown και επιλέξτε την επιλογή επεξεργασία.
  • Μετά την πραγματοποίηση αυτής της τροποποίησης, παρέχετε την ενημέρωσή σας.
  • Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο σημάδι επιλογής για να ολοκληρώσετε την εργασία σας.

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε ένα WhatsApp Channel

Τι θα πρέπει να θυμάσαι

* Υπάρχει ένας περιορισμός χρόνου 30 ημερών για την επεξεργασία μηνυμάτων.

* Η επεξεργασία μιας ενημέρωσης καναλιού δεν θα στείλει ειδοποίηση σε αυτούς που ακολουθούν το κανάλι σου.

* Δεν μπορείς να επεξεργαστείς φωτογραφίες, βίντεο ή άλλου είδους πολυμέσα.