Η beta του Modern Warfare 3 έχει ήδη πέσει θύμα hackers, παρά την αποκλειστικότητά του στο PlayStation.

Το Modern Warfare 3 βρίσκεται στη μέση μιας ανοιχτής beta, αποκλειστικά για παίκτες του PlayStation. Η beta καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, δείχνοντας στους θαυμαστές αυτό που θα ακολουθήσει στην ιστορική σειρά του Call of Duty.

Πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως το Battle Rage, είναι πλέον διαθέσιμα σε έκδοση beta. Παράλληλα, αγαπημένες λειτουργίες και χάρτες επιστρέφουν, προσδίδοντας στο MW3 ένα πολλά υποσχόμενο προφίλ.

Ωστόσο, ένα χαρακτηριστικό που δεν ήταν ευχάριστο ήταν οι απατεώνες. Το πρόσφατο κύμα παικτών που είχαν πρόσβαση στην beta έχει καταστρέψει την εμπειρία για πολλούς.

Δείτε ακόμη: Πότε ξεκινάει το Multiplayer Beta “Call of Duty Modern Warfare 3”;

Οι Hackers που επηρεάζουν τη beta έκδοση του Modern Warfare 3

Η δοκιμαστική έκδοση του MW3 ξεκίνησε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Αρχικά, ήταν διαθέσιμη μόνο για τους παίκτες που είχαν προπαραγγείλει το Modern Warfare 3, ενώ στη συνέχεια άνοιξε και για όσους δεν είχαν προπαραγγείλει. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δοκιμαστική έκδοση ήταν διαθέσιμη μόνο για τους παίκτες του PlayStation. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι χάκερ αποτελούσαν ήδη ένα πρόβλημα, γεγονός που το καθιστούσε ακόμα πιο περίπλοκο.

Λίγες ώρες μετά το άνοιγμα των floodgates για παίκτες χωρίς προπαραγγελία, εμφανίστηκαν βίντεο με απατεώνες που καταστρέφουν την εμπειρία για άλλους παίκτες. Οι παίκτες του PS4 με jailbroken κονσόλες είναι οι κύριοι ύποπτοι.

Οι παίκτες βιάστηκαν να σχολιάσουν αυτήν την αδικαιολόγητη απάτη με τα κορυφαία σχόλια να αποκαλύπτουν τους αρνητικούς εκπροσώπους των παικτών των υπολογιστών, σχετικά με την απάτη.

Οι παίκτες του Call of Duty κατηγορούν τη δυνατότητα crossplay του υπολογιστή για ανεντιμότητα και παραβίαση των κανόνων. Αυτό το γεγονός συζητείται εδώ και αρκετό καιρό, όπως αναφέρει ένας χρήστης στο Twitter.

Ένας άλλος παίκτης σχολίασε υπερασπιζόμενος τους παίκτες του PlayStation: “Ωστόσο, για το Warzone και το παιχνίδι κατάταξης, αυτοί που παίζουν σε υπολογιστές είναι οι μόνοι παίκτες. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω το ps4 να κάνει πραγματικά κάτι.”

Δείτε ακόμη: Call of Duty: Modern Warfare 3 – Ένα παιχνίδι νοσταλγίας

Ανεξαρτήτως πλατφόρμας, η απάτη στο Call of Duty έχει εμφανιστεί ως ένα πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό. Για να το αντιμετωπίσει, Το περασμένο έτος, η Activision κυκλοφόρησε το δικό της λογισμικό κατά της απάτης με το όνομα Ricochet.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το σύστημα δεν είναι τέλειο όπως φαίνεται παραπάνω. Οι χάκερς ήταν ένα πρόβλημα για τους προγραμματιστές του CoD τα τελευταία χρόνια και φαίνεται, ότι δεν θα τα παρατήσουν σύντομα, ακόμα και αν απαιτείται να τροποποιήσουν μια κονσόλα για να το πετύχουν.

Πηγή: hdexerto.com