Επιτέλους, ήρθε η στιγμή για να δούμε τον τελευταίο DLC χαρακτήρα που θα ολοκληρώσει τη δεύτερη σεζόν για το The King of Fighters 15. Πολλοί θαυμαστές ελπίζουν ότι θα μείνουν ικανοποιημένοι με αυτήν την αποκάλυψη.

Η SNK ανακοίνωσε απόψε ότι η Hinako Shijo είναι η τελευταία προσθήκη στην 2η σεζόν του KOF15, όπως αποκαλύφθηκε σε ένα νέο τρέιλερ.

Δυστυχώς, δεν παρουσιάστηκε κανένα πραγματικό gameplay στο νέο βίντεο. Ωστόσο, μπορούμε να δούμε την εισαγωγή της Hinako πριν από τη μάχη, όπου το σχέδιό της μοιάζει πολύ με το κλασικό ντύσιμο της.

Παρά το μικρό της ανάστημα (μόλις 5’1″), είναι μια ισχυρή παλαίστρια του σούμο. Αναμένεται να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά της χαστούκια και μπουνιές της, ενώ ελπίζουμε επίσης να συμμετάσχει σε νέα παιχνίδια.

Δείτε ακόμα: Overwatch 2: Ο νέος χαρακτήρας έχει προκαλέσει πανικό

Η Hinako εισήχθη για πρώτη φορά στο King of Fighters 2000 ως μέλος της ομάδας Women Fighters μαζί με την Mai, την Yuri και την Kasumi. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει συμπεριληφθεί σε κάποιο ρόστερ από το KOF 2002 Unlimited Match, συνεχίζει να αποτελεί μέρος του παιχνιδιού εδώ και 14 χρόνια.

Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αν λάβουμε υπόψη ότι εξακολουθεί να είναι στη λίστα για τον χειμώνα, ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε, υπονοεί ότι η Hinako είναι πιθανό να έρθει κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο.

Η Hinako συνεργάζεται με τους Shingo Yabuki, Kim Kaphwan, Sylvie Paula Paula, Najd και Duo Lon, μαζί με τον Goenitz, για να ολοκληρώσουν τη δεύτερη σεζόν του KOF15 με επιτυχία.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για την τρίτη σεζόν, η πρόσφατη ανάρτηση του SNK δείχνει ότι πιθανόν να ανακοινωθούν περισσότερα με την “επόμενη ανακοίνωση χαρακτήρα DLC που θα έρθει αυτό το χειμώνα!” – Μπορεί όμως αυτή η διατύπωση να είναι απλώς ασαφής και να αναφέρεται στην Shijo.

Μπορείτε να δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ για το Hinako παρακάτω.

Πηγή: eventhubs.com