Η ενημέρωση iOS 17 της Apple, που κυκλοφόρησε στις 18 Σεπτεμβρίου, έφερε σημαντικές αναβαθμίσεις σε διάφορες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Phone, Messages κ.ά. Ανάμεσα στις νέες λειτουργίες είναι και τα Contact Posters, που σας επιτρέπουν να εξατομικεύετε τον τρόπο που εμφανίζεστε κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

Contact Posters iOS 17

Τα Contact Posters προσφέρουν στους χρήστες iPhone έναν δημιουργικό τρόπο να εκφραστούν κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Μπορείτε να προσαρμόσετε ένα Contact Poster με φωτογραφίες και emojis, ώστε οι κλήσεις σας να είναι πιο εξατομικευμένες, αλλά και πιο ιδιαίτερες και ενδιαφέρουσες. Το Poster εμφανίζεται στο iPhone του αποδέκτη της κλήσης. Επιπλέον, γίνεται και μέρος του contact card σας στην εφαρμογή Επαφές.

Δείτε επίσης: Το iPhone 12 θα είναι σύντομα και πάλι νόμιμο στη Γαλλία

Με την εισαγωγή των Contact Poster, το iOS 17 προσφέρει έναν νέο σχεδιασμό στην εφαρμογή Επαφές. Κατά την προβολή μιας επαφής, η εικόνα, τα Memoji ή τα αρχικά τους καταλαμβάνουν πλέον μεγαλύτερο μέρος της οθόνης. Αυτό ισχύει επίσης για επαφές με εικόνες.

Δείτε επίσης: Πώς να βελτιστοποιήσετε τη χρήση της μπαταρίας στο iPhone

Αν σας φαίνεται ενδιαφέρουσα η χρήση Contact Poster, δείτε τον παρακάτω οδηγό για να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Contacts στο iPhone σας
  2. Εντοπίστε και πατήστε το δικό σας όνομα μέσα στην εφαρμογή
  3. Στα στοιχεία επικοινωνίας σας, πατήστε στην επιλογή “Contact Photo & Poster
  4. Πατήστε “Edit” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Customise“.
  5. Στην ενότητα “Poster“, μπορείτε να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία, να επιλέξετε μια εικόνα από τη βιβλιοθήκη σας, να επιλέξετε ένα Memoji ή να προσθέσετε τα αρχικά σας ως απλό μονόγραμμα.
  6. Αν θέλετε, μπορείτε να προσαρμόστε το μέγεθος της γραμματοσειράς, το στυλ και το χρώμα ώστε να ταιριάζει με την εικόνα που έχετε επιλέξει.
  7. Σύρετε κατά μήκος του Poster για να δείτε τα διάφορα φίλτρα (ασπρόμαυρο, διχρωμίες και άλλα χρώματα).
  8. Αφού κάνετε τα παραπάνω και ολοκληρώσετε το Contact Poster, πατήστε “Done” για να δείτε μια προεπισκόπηση του τι θα δει ο παραλήπτης όταν τον καλέσετε. Εάν είστε ικανοποιημένοι, πατήστε “Continue

Δείτε επίσης: Λειτουργία iPhone Check-in: Πώς διασφαλίζει ότι τα παιδιά, οι φίλοι και η οικογένειά σας είναι ασφαλή

Το Contact Poster σας μπορεί να κοινοποιηθεί αυτόματα στις επαφές σας ή μπορείτε να επιλέξετε να το μοιραστείτε με συγκεκριμένα άτομα που σας καλούν.

Tips για τη δημιουργία Contact Posters στο iOS 17

Επιλέξτε με ποιον θέλετε να μοιραστείτε το contact poster

Μπορείτε να επιλέξετε με ποιον θέλετε να μοιραστείτε το Contact Poster σας της. Έτσι, αν καλέσετε κάποιον που δεν έχει τον αριθμό σας στις επαφές του, μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να εμφανίζεται το poster ή όχι. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε στο Phone > Contacts tab > My Card > Contact Photo & Poster > Πατήστε στο Name & Photo Sharing > επιλέξτε ανάμεσα σε Contacts Only και Always Ask.

Χρησιμοποιήστε κάθετες φωτογραφίες

Σκεφτείτε πώς εμφανίζεται το Contact Poster σας. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε κάθετες φωτογραφίες, όπου είναι δυνατόν, και να τις περικόπτετε έτσι ώστε να γεμίζετε την οθόνη.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία πορτραίτου

Δοκιμάστε να τραβήξετε μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας το Portrait Mode στην κάμερα του iPhone σας για να είναι ακόμα καλύτερη η εικόνα σας.

Πηγή: www.gadgetsnow.com