Το παιχνίδι Counter-Strike 2 αποτελεί την αναγνωρισμένη παραγωγή της Valve, με τη χαμηλότερη βαθμολογία που έχει καταγραφεί ποτέ.

Φαίνεται ότι η κοινότητα του Counter-Strike έχει κάποιες ανησυχίες σχετικά με την πρόσφατη “ενημέρωση” της Valve για το Counter-Strike: Global Offensive, η οποία υπήρξε για μια συνεχή δεκαετία. Στις αρχές του Σεπτεμβρίου, η Valve κυκλοφόρησε το Counter-Strike 2, που θεωρείται η επόμενη γενιά του Counter-Strike. Ωστόσο, από τους πιο περιστασιακούς θαυμαστές έως τους πιο απαιτητικούς, υπάρχουν πολλά θέματα για τα οποία μπορούν να εκφραστούν ανησυχίες.

Στο Steam, το Counter-Strike 2 έχει κατακτήσει τη χαμηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στα παιχνίδια της Valve. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις ιστορικές κριτικές που έχουν συγκεντρωθεί για το CSGO κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών. Συγκεκριμένα, το Counter-Strike 2 πλέον καταλαμβάνει τη σελίδα του καταστήματος του CSGO στο Steam μετά την παγκόσμια κυκλοφορία του.

Δείτε ακόμη: Valve: Πουλά ανακαινισμένα Steam Decks με έκπτωση 20%

Οι χρήστες δεν το απολαμβάνουν πραγματικά

Ανάμεσα σε όλα τα παιχνίδια της Valve, από το Left 4 Dead μέχρι το Portal

, κανένα δεν έχει αποκτήσει χειρότερες κριτικές από το Counter-Strike 2 αυτή τη στιγμή. Στην πλατφόρμα του Steam, ο πρόσφατος δείκτης κριτικής εμφανίζεται ως “Μικτός”, ενώ συνολικά υπάρχουν σχεδόν ένα εκατομμύριο αρνητικές κριτικές.

Από τα θέματα του hitbox και τις ανησυχίες για τη δομή του “sub tick” των διακομιστών μέχρι την ανεπαρκή πλατφόρμα, υπάρχουν πολλά ζητήματα που ανησυχούν πρόσφατα τους παίκτες.

Πρόσφατα, ο επαγγελματίας παίκτης Oleksandr ‘s1mple’ Kostyliev σπάει το ρεκόρ του CS2, επισημαίνοντας ότι οι παίκτες δεν πρέπει να συμμετέχουν στο παιχνίδι για μερικούς μήνες λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το CS2 ή είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το παιχνίδι;

Πηγή: insider-gaming.com