Η Google ανοίγει ένα καφέ που θα μπορεί να το επισκεφθεί ο καθένας. Τουλάχιστον όσοι βρίσκονται στο Mountain View της Καλιφόρνια. Πολλοί μπορεί να θεωρήσουν περίεργο το γεγονός ότι η Google ανοίγει ένα καφέ και έχουν δίκιο. Η Google είναι μια εταιρεία αναζήτησης στο διαδίκτυο που εξειδικεύεται επίσης σε διαφημίσεις και ασχολείται με λογισμικό και υλικό. Ωστόσο, η ιδέα της δεν είναι και τόσο παράξενη. Η Google έχει καφετέριες στον χώρο της για τους υπαλλήλους της. Έτσι ήδη προσφέρει αυτού του είδους τις υπηρεσίες.

Δείτε επίσης: Google: Καταβάλλει έως 20 δισεκατομμύρια ετησίως στην Apple

Ωστόσο το καφέ δεν θα είναι αυτόνομο. Είναι μέρος του νέου καταστήματος εμπειριών της Google που ανοίγει για το κοινό στην περιοχή, το οποίο θα φιλοξενεί περισσότερα από ένα καφέ. Εκτός από το να απολαύσετε ένα γρήγορο γεύμα ή το αγαπημένο σας latte, θα έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με μια ποικιλία δραστηριοτήτων σε αυτό το νέο κατάστημα εμπειριών για τους επισκέπτες. Μεταξύ αυτών, μπορείτε να λάβετε μέρος σε ένα κυνήγι έργων τέχνης, όπου θα μπορείτε να “εξερευνήσετε διαδραστικά έργα τέχνης που διευκολύνονται από το Burning Man Project.”

Ενώ η εμπειρία των επισκεπτών θα είναι κάτι περισσότερα από το απλό “Δοκιμάστε τη γεύση της Google”, αυτό που θα προσελκύσει πολλούς στο καφέ, θα είναι για να δουν τι ετοιμάζει η Google. Η εταιρεία ανακοινώνει ότι αυτή είναι η πρώτη της εμπειρία εστίασης προς το κοινό. Όσοι βρεθούν εκεί, αυτό αυτό που μπορούν να περιμένουν είναι φρέσκα τοπικά υλικά που χρησιμοποιούνται για να δημιουργηθούν πιάτα που σχεδιάστηκαν να είναι εύγευστα και φιλικά προς το περιβάλλον. Σύμφωνα με την Google, ένας σημαντικός προσανατολισμός για το καφέ ήταν να διασφαλίσει ότι τα γεύματα λαμβάνουν υπόψη την αειφορία και τη βιοποικιλότητα ως κύριους παράγοντες.

Δείτε ακόμα: Starbucks NFTs: Γιατί οι άνθρωποι ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια

Δεν υπάρχει ακριβώς ένα online

μενού που μπορείς να ελέγξεις αν είσαι περίεργος για τις επιλογές γεύματος. Ωστόσο, υπάρχει ένα μενού σε εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει, που φαίνεται να δείχνουν μερικά από αυτά που μπορεί να προσφέρει το καφέ. Περιλαμβάνει μια τάρτα με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί, σάντουιτς, τοστς και μια ποικιλία διάφορων καφέδων και ροφημάτων.

Εκτός από το καφέ και το κυνήγι τέχνης, το κατάστημα εμπειρίας για τους επισκέπτες θα έχει επίσης περίπτερα για την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων και φυσικά, έναν χώρο για να εξερευνήσετε τα νεότερα προϊόντα της Google όπως τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro.

Δείτε επίσης: Starbucks και Samsung δημιουργούν μια σειρά θηκών για Galaxy smartphones και ακουστικά

Η Google επιδιώκει να συνδέσει τον παραδοσιακό χώρο του καφέ με την ψηφιακή εποχή που διανύουμε. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, ενώ παράλληλα θα εξερευνούν, ανακαλύπτοντας τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία. Το καφέ της Google θα λειτουργεί ως τόπος συνάντησης για ομάδες και οργανώσεις που ασχολούνται με την τεχνολογία. Θα υπάρχουν εκθέσεις, παρουσιάσεις και εργαστήρια όπου οι πελάτες μπορούν να μάθουν, να πάρουν γνώση και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας. 

Η Google οραματίζεται έναν χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να συναντηθούν και να δημιουργήσουν δίκτυα. Ο καφές αλληλεπιδρά με την τεχνολογία, ενισχύει την κοινότητα και προωθεί την αλληλεγγύη μέσω του γνώριμου περιβάλλοντος ενός καφέ. Με το άνοιγμα του καφέ της, η Google εδραιώνει την παρουσία της ως εταιρεία που εστιάζει στην τεχνολογία και την καινοτομία, ενώ παράλληλα προσφέρει στην κοινωνία έναν πολυδιάστατο και δημιουργικό χώρο συνάντησης.

Πηγή: androidheadlines