Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εφαρμογή Spotify στο iOS; Δεν είστε ο μόνος/η. Τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν πολλές αναφορές στα επίσημα φόρουμ του Spotify, δηλώνοντας ότι η εφαρμογή κολλάει και δεν λειτουργεί σωστά ακόμα και στα καλύτερα iPhone.

Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι υπάρχει θέμα, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη νέα για οποιαδήποτε επιδιόρθωση. Έχουν ενημερωθεί οι ομάδες σφαλμάτων του Spotify.

Χρήστες αναφέρουν προβλήματα με το Spotify στο iOS

Δύο ζητήματα που σχετίζονται με την εφαρμογή iOS έχουν χαρακτηριστεί ως “υπό έρευνα” από το Spotify. Το πρώτο έχει να κάνει με θέματα απόδοσης στο iOS. Σύμφωνα με το Spοtify: “Λάβαμε αναφορές ότι οι χρήστες iOS αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα στις συσκευές τους (με έκδοση 8.8.72.623 ή νεότερη). Η εφαρμογή κρασάρει ή η αναπαραγωγή σταματά ξαφνικά”.

Δείτε επίσης: Spotify: Αναπαράγει Playlist βάσει των προτιμήσεών σας μέσω AI;

Το δεύτερο πρόβλημα σχετίζεται με το iOS widget της εφαρμογής. Όταν ένας χρήστης πατήσει το widget, μπορεί να λάβει ένα μήνυμα σφάλματος που λέει “Δεν είναι δυνατό να ανοίξει ο σύνδεσμος”.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι χρήστες έχουν παράσχει πολλές πληροφορίες για να βοηθήσουν την εταιρεία να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει.

Υπάρχουν προβλήματα εδώ και μήνες;

Πολλοί χρήστες αναφέρουν στα φόρουμ του Spotify ότι τα προβλήματα είναι συνεχόμενα εδώ και εβδομάδες.

Δείτε επίσης: Το Spotify συνεργάζεται με την OpenAI για την αυτόματη μετάφραση των podcast

Σύμφωνα με έναν χρήστη: “Η εφαρμογή Spotify στο παλαιότερο iPhone μου κολλάει συνεχώς για περίπου τρεις μήνες… Αυτό συμβαίνει μετά την αναπαραγωγή μερικών τραγουδιών. Σχεδιάζω να μεταβώ σε μια νέα υπηρεσία streaming εάν αυτό το πρόβλημα επιμείνει“.

Ένας άλλος χρήστης έγραψε σχετικά με το σφάλμα με την αδυναμία ανοίγματος συνδέσμου: “Έχω αυτό το πρόβλημα εδώ και λίγες μέρες, αλλά μόλις πρόσφατα παρατήρησα ότι δεν μπορώ πλέον να ακούω μουσική. Στην αρχή έβλεπα απλώς το σφάλμα και το αγνοούσα, αλλά τώρα δεν μπορώ πλέον να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή“.

Δείτε επίσης: To Spotify σάς επιτρέπει να κάνετε «Jam» με 32 φίλους

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εφαρμογή Spοtify στο iOS, ίσως αξίζει να αναφέρετε το ζήτημα στα επίσημα φόρουμ του Spοtify.

Αναμένεται ότι η Spotify θα κυκλοφορήσει μια ενημέρωση που θα διορθώσει τα ζητήματα και θα βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών. Οι βελτιώσεις στην απόδοση και η εξάλειψη των προβλημάτων θα διασφαλίσουν μια ακόμη πιο ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της εφαρμογής.

Πηγή: www.techradar.com