Το Netflix έχει δεσμευτεί να επενδύσει σημαντικούς πόρους στον κλάδο του gaming και μέχρι στιγμής έχει κρατήσει την υπόσχεσή του. Μέσα στους επόμενους μήνες, οι συνδρομητές του Netflix θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν και να παίξουν παιχνίδια για κινητά που βασίζονται σε ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές της υπηρεσίας streaming, όπως το Squid Game και το Wednesday.

Σύμφωνα με πληροφορίες από γνώστες των gaming σχεδίων του Netflix, η εταιρεία εξετάζει τη δυνατότητα συνεργασίας για την προσθήκη παιχνιδιών βασισμένων στο Extraction, καθώς και στις σειρές Sherlock Holmes και Black Mirror, στην κινητή της πλατφόρμα. Αυτό προκύπτει από δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Η έκθεση υποστηρίζει ότι αυτά τα νέα παιχνίδια για κινητά αναμένεται να κυκλοφορήσουν τους προσεχείς μήνες. Επιπλέον, το Netflix θα συνεχίσει να αδειοδοτεί δημοφιλή παιχνίδια όπως το Bloons TD 6 και το Classic Solitaire.

Δείτε ακόμη: Max: Η υπηρεσία streaming που κέρδισε το Netflix

Κυκλοφορούν φήμες που αναφέρουν ότι η Netflix είναι υπό διαπραγμάτευση ακόμη και με την Take Two για μια άδεια χρήσης που θα φέρει το διάσημο franchise Grand Theft Auto στην υπηρεσία των παιχνιδιών της. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πώς ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις ή εάν οι διαπραγματεύσεις εξακολουθούν.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για την ύπαρξη της βιβλιοθήκης παιχνιδιών του Netflix για κινητά και ακόμη λιγότεροι τα απολαμβάνουν πραγματικά. Σύμφωνα με την εφαρμογή παρακολούθησης εφαρμογών Apptopia, τα παιχνίδια του Netflix έχουν ληφθεί 70 εκατομμύρια φορές, αλλά μόνο το 1% των 238 εκατομμυρίων συνδρομητών του Netflix τα παίζει πραγματικά καθημερινά.

Παρά το γεγονός ότι είναι μια τεράστια βιομηχανία, το Netflix προσπαθεί να πείσει τους πελάτες του να παίξουν τα παιχνίδια του στο κινητό τους, ακόμα και αν αυτή η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για τους συνδρομητές της υπηρεσίας streaming.

Αναμένουμε να δούμε αν οι επερχόμενοι τίτλοι θα επηρεάσουν την αντίληψη των συνδρομητών του Netflix και θα τους πείσουν να αφιερώσουν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους στα παιχνίδια για κινητά της εταιρείας.

Πηγή: phonearena.com

προϊόν