Το Tinder κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία με την ονομασία “Tinder Matchmaker” που θα επιτρέψει στην οικογένεια και τους φίλους των χρηστών να προτείνουν πιθανά matches. Οι matchmakers δεν χρειάζεται να έχουν προφίλ στην εφαρμογή γνωριμιών για να δουν ή να προτείνουν πιθανά ζεύγη.

Ένας χρήστης του Tinder θα πρέπει να ξεκινήσει ένα “Tinder Matchmaker session” είτε απευθείας από μια κάρτα προφίλ είτε εντός των ρυθμίσεων της εφαρμογής. Εάν δείτε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει για να κάνετε match, μπορείτε να μοιραστείτε έναν μοναδικό σύνδεσμο με έως και 15 άτομα, μέσα σε 24 ώρες. Όταν ένας matchmaker λάβει τον σύνδεσμο, μπορεί να συνδεθεί στο Τinder ή να συνεχίσει ως επισκέπτης.

Δείτε επίσης: Dating apps: Ντρέπεσαι να πεις ότι έχεις Tinder;

Ο matchmaker θα αποκτήσει πρόσβαση σε προφίλ, στα οποία μπορεί να κάνει like και αν το κάνει, θα εμφανιστεί ως σύσταση για να το δει ο αρχικός χρήστης του Tinder. Ωστόσο, ο matchmaker δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να στείλει μηνύματα και στην ουσία ο χρήστης του Tinder (και όχι ο matchmaker) θα αποφασίσει αν θα ταιριάζει ή όχι με κάποιον άλλο.

Επί χρόνια, οι singles ζητούσαν από τους φίλους τους να τους βοηθήσουν να βρουν το επόμενο match τους στο Τinder και τώρα το κάνουμε τόσο εύκολο με το Tinder Matchmaker

“, λέει η Melissa Hobley, Chief Marketing Officer του Τinder.

Δείτε επίσης: Tinder: Πώς να διαγράψετε το account σας (website και mobile app);

Το νέο χαρακτηριστικό θα παρέχει στα μέλη της οικογένειας των χρηστών μια ευκαιρία για να δουν και την πτυχή του ‘online dating‘. Το Tinder υποστηρίζει ότι αυτό το νέο χαρακτηριστικό αναμένεται να αυξήσει σημαντικά την εμπλοκή της οικογένειας στην εύρεση ενός συντρόφου, κάτι που στο παρελθόν ήταν μάλλον αδύνατο. 

Αυτή η κίνηση αποτελεί αναμφίβολα ένα βήμα προς την κατεύθυνση της περαιτέρω εμπλοκής της οικογένειας και των φίλων στην καθημερινότητα του ατόμου, κάτι που για πολλά άτομα ενδέχεται να αποτελεί ένα θετικό βήμα προόδου.

Δείτε επίσης: Πώς θα κάνετε κάποιον unmatch στο Tinder

Η νέα λειτουργία matchmaker του Τinder είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην εφαρμογή γνωριμιών. Η εταιρεία έχει κάνει διάφορες βελτιώσεις τους τελευταίους μήνες. Για παράδειγμα, η επαλήθευση στο Tinder ενισχύθηκε με τα selfies βίντεο, ενώ έχει εισαχθεί και η λειτουργία ανώνυμης περιήγησης.

Πηγή: www.engadget.com