Η Sega ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία μιας εντελώς νέας 3D Action-Platformer με τίτλο Sonic Dream Team, που θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Apple Arcade.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ο Sonic θα ζήσει μια μοναδική περιπέτεια πάνω σε αυτή τη 3D Action-Platformer (πλατφόρμα δράσης).

Το Sonic Dream Team θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου 2023 και θα δείχνει τον Sonic και την παρέα του να αγωνίζονται σε 12 επίπεδα και τέσσερις κόσμους για να εμποδίσουν την πραγματοποίηση των παράξενων ονείρων του Dr. Eggman. O Dr. Eggman ανακάλυψε μια αρχαία συσκευή, η οποία διαθέτει τη δύναμη να υλοποιεί όνειρα στον πραγματικό κόσμο. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε έξι χαρακτήρες, Sonic, Tails, Knuckles, Amy Rose, Cream και Rouge, που με τις μοναδικές τους ικανότητες

θα διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στο διαβόητο Doctor, μέσα από 12 επίπεδα που είναι βγαλμένα από τον κόσμο των ονείρων.

Δείτε ακόμη: Apple Arcade: Προσθέτει οκτώ νέα παιχνίδια

Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν οι “αποκλειστικότητες” του Apple Arcade έχουν κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες, όπως αναφέρεται στο Sonic Stadium, παιχνίδια της Sega όπως το Sonic Racing και το Chu Chu Rocket! Universe (που πλέον είναι εκτός δράσης) έχουν περιοριστεί μόνο σε αυτή την πλατφόρμα. Παρόλα αυτά, αναφορές στο διαδίκτυο υποδηλώνουν ότι αυτή η συμφωνία μπορεί να επηρεάσει μόνο την κυκλοφορία σε “άλλες πλατφόρμες για κινητές συσκευές”.

Πηγή: nintendolife.com