Το Netflix πρόσφατα διέκοψε τη χρήση κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης και οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν τρόπους για να παρακολουθήσουν σειρές και ταινίες στην πλατφόρμα, απαιτείται όμως συνδρομή.

Ωστόσο, ακόμα μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες του δωρεάν. Αρκεί να έχετε ένα πρόγραμμα Jio αξίας 699 Rs (~8€) ή 1.099 Rs (~12€). Ακολουθούν λεπτομέρειες που δεν πρέπει να παραλείψετε.

Δείτε ακόμη: Netflix: Θα αυξήσει τις τιμές για ακόμη μία φορά, σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες

Η Reliance Jio προσφέρει δωρεάν συνδρομή στο Netflix

Η Reliance Jio, ο μεγαλύτερος πάροχος τηλεπικοινωνιακών δικτύων στην Ινδία, προσφέρει δύο πακέτα επαναφόρτισης για τους χρήστες της. Με περισσότερους από 44 εκατομμύρια χρήστες, η Jio παρέχει τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες με τα πακέτα επαναφόρτισης της.

Η εταιρεία προσφέρει δύο νέα πακέτα για τους χρήστες, τα οποία συνοδεύονται από δωρεάν συνδρομή στο Netflix. Το ένα πακέτο είναι προπληρωμένο, ενώ το άλλο πακέτο λειτουργεί με μεταπληρωμή. Και τα δύο πακέτα προσφέρουν δωρεάν κλήσεις, MB και SMS.

Αναλυτικές πληροφορίες για την προσφορά

Προπληρωμένο πρόγραμμα αξίας 1.099 Rs (~12€) με δωρεάν συνδρομή στο Netflix

Αυτό το πακέτο επαναφόρτισης παρέχεται για 84 ημέρες και περιλαμβάνει 168 GB δεδομένων, με δυνατότητα χρήσης 2 GB ανά ημέρα. Επιπλέον, παρέχονται δωρεάν κλήσεις για 84 ημέρες και μια συνδρομή για κινητά στο Netflix.

Το πακέτο αυτό της Reliance Jio συνοδεύεται από ένα δωρεάν πρόγραμμα Netflix, μαζί με τη συνδρομή στο Amazon Prime Video. Και όχι μόνο αυτό, αλλά περιλαμβάνει επίσης δωρεάν συνδρομή στο Jio TV και στο Jio Cinema. Αυτό το πακέτο έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους λάτρεις της ψυχαγωγίας.

Σχετικό άρθρο: Netflix: Μειώνει τον αριθμό των διαφημίσεων όταν κάνετε binge-watch

Πηγή: indiatvnews.com