Το Season of Blood του Diablo 4 απέκτησε μεγάλη επιτυχία και τώρα ετοιμάζεται για patch notes 1.2.2,τα οποία εμπλουτίζουν την εμπειρία των παικτών, όπως τα endgame boss και τα Blood Harvests.

Επιπλέον, το Blizzcon 2023 παρουσίασε συναρπαστικές ανακοινώσεις, συμπεριλαμβανομένης της αποκάλυψης του Vessel of Hatred Expansion για το Diablo 4 και των επερχόμενων αλλαγών στην Season 2. Επιπλέον, ανακοινώθηκε το Abbatoir of Zir endgame dungeons, καθώς και η επόμενη μεγάλη ενημέρωση για το παιχνίδι με το Diablo 4 Patch 1.2.2.

Δείτε περισσότερα: Diablo 4: Η Season 2 ονομάζεται Season of Blood

Patch Notes για το Diablo 4 1.2.2

Όλες οι αλλαγές και ενημερώσεις για το Diablo 4 Patch 1.2.2 παρατίθενται παρακάτω.

Ενημερώσεις παιχνιδιού

Malignant Rings

Προστέθηκαν πέντε μοναδικά Malignant Rings στο παιχνίδι, ένα για κάθε κατηγορία. Τα Malignant Rings αυτά βασίζονται σε δυνάμεις κακού που έχουν γίνει δημοφιλή από την Season of the Malignant και είναι διαθέσιμα τόσο στην Seasonal όσο και στην Eternal.

  • Ring of Red Furor

Αφού καταναλώσετε τα 100 Fury μέσα σε 3 δευτερόλεπτα, το επόμενο cast των Hammer of the Ancients, Upheaval ή Death Blow είναι εγγυημένα Critical Strike και παρέχει μια ποσοστιαία αύξηση ζημιάς (10-30%) σε Critical Strikes.

  • Iridescent Loop του Tal Rasha

Για κάθε τύπο Elemental damage που προκαλείτε, αποκτάτε επιπλέον 10-15%[x] αυξημένη ζημιά για 4 δευτερόλεπτα. Η αντιμετώπιση του Elemental damage ενεργοποιεί όλα τα μπόνους.

  • Airidah’s Inexorable Will

Όταν χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα “Ultimate Skill” και μετά από 5 δευτερόλεπτα, έχετε τη δυνατότητα να προσελκύσετε τους εχθρούς που είναι μακριά και να τους προκαλέσετε σωματική ζημιά από 0,5 έως 1,0. Αυτή η ζημιά αυξάνεται κατά 1%[x] για κάθε βαθμό “Willpower” που διαθέτετε.

  • Writhing Band of Trickery (Rogue Unique Ring)

Η ικανότητα “Casting a Subterfuge Skill” αφήνει πίσω της μια παγίδα δόλωμα που εξαπατά τους εχθρούς και τους προσελκύει συνεχώς. Το “Decoy Trap” εκρήγνυται μετά από 3 δευτερόλεπτα, προκαλώντας ζημιά 2.0-3.0 Shadow. Αυτή η ικανότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε 12 δευτερόλεπτα.

  • Ring of the Sacrilegious Soul (Necromancer Unique Ring).

Ενεργοποιήστε αυτόματα τις ακόλουθες εξοπλισμένες δεξιότητες σε πτώματα γύρω σας:

  1. Ανυψώστε τον σκελετό κάθε 1-2 δευτερόλεπτα.
  2. Δημιουργήστε έκρηξη πτώματος κάθε 1-2 δευτερόλεπτα.
  3. Χρησιμοποιήστε τις Corpse Tendrils κάθε 8-16 δευτερόλεπτα.

Season of Blood

Έχουν γίνει οι παρακάτω προσαρμογές για το Sanguine Battery.

  1. Το pillar health έχει βελτιωθεί από 75% σε 85%.
  2. Το pillar repair έχει μειωθεί από 3 δευτερόλεπτα σε 1 δευτερόλεπτο.

Διορθώσεις σφαλμάτων

Season of Blood

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα στο οποίο οι εχθροί που προστέθηκαν στην μάχη με τον Lord Zir δεν αντέδρασαν με έκπληξη όταν ο Lord Zir “παραπατούσε”.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου το Metamorphosis δεν ενεργοποιούσε προσωρινά τα μπόνους ταχύτητας κίνησης.
  • Αποκαταστάθηκε ένα πρόβλημα όπου η δυνατότητα Anticipation Vampiric Power δεν εμφάνιζε Μείωση Cooldown για τις Ultimate Abilitites όταν βρισκόσασταν στην πόλη.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα, όπου η Hectic Vampiric Power δεν μείωνε το cooldown των δεξιοτήτων όταν υπήρχαν χρεώσεις.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου η εποχική αποστολή “Battle of Fear” και “Faith” μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το Κεφάλαιο 3 του Season Journey.
  • Έχει επιλυθεί ένα πρόβλημα όπου το κουμπί αναβάθμισης για τις Vampiric Powers μπορούσε να αλληλεπιδράσει ακόμα και όταν δεν υπήρχαν νέες διαθέσιμες δυνάμεις, με αποτέλεσμα να χάνονται 25 Potent Blood.
  • Αντιμετωπίστηκε ένα πρόβλημα στον Lord Zir  που αποτρεπόταν από το να επανεμφανιστεί, όταν ο παίκτης επιστρέφει γρήγορα στην αρένα του αφού είχε ήδη επανεμφανιστεί.
  • Αντιμετωπίστηκε ένα πρόβλημα όπου η ικανότητα του Evade και οι μη επιθετικές δεξιότητες μπορούσαν να προκαλέσουν αυξημένη αιμομανία.

Μπουντρούμια και εκδηλώσεις

  • Αντιμετωπίστηκε ένα πρόβλημα όπου η πρόοδος θα εμποδιζόταν όταν ένας εχθρός εμφανιζόταν πίσω από την κλειδωμένη πόρτα στο μπουντρούμι του Luban’s Rest.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα που επέτρεπε στα τέρατα να γεννηθούν από το Nightmare Portal μετά τη μεταφορά ή την καταστροφή της πύλης.

Δείτε περισσότερα: Starfield: Προσθέτει DLSS της Nvidia στο επερχόμενο patch της

Αποστολές

Έχουν διορθωθεί πολλές περιπτώσεις όπου ο δείκτης αναζήτησης μπορούσε να εξαφανιστεί όταν απομακρυνθείτε από την περιοχή κατά τη διάρκεια πολλαπλών αποστολών.

Έχει γίνει διόρθωση σε ένα πρόβλημα, όπου η Prava και οι ιππότες της θα μπορούσαν να σταματήσουν να προχωρούν στην περιοχή κατά τη διάρκεια του Scouring of Caldeum, εάν κάποιοι Elites σκοτώνονταν από απόσταση κατά την αποστολή “Kill Demons Attacking from Above”.

Παιχνίδι

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου η Lilith συνέχιζε να εξαπολύει επιθέσεις περιοχής μετά την ήττα της στο Echo of Lilith, μετά την πρώτη φάση.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα, όπου τα Angelbreath ή τα Potions μπορούσαν να εμφανιστούν τυχαία κατά την εμφάνιση του The Beast in the Ice.
  • Έχει γίνει διόρθωση ενός προβλήματος, όπου οι ακόλουθοι μπορούσαν να αντιμετωπίσουν κολλήματα κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους σε ένα πέρασμα.
  • Αντιμετωπίστηκε ένα πρόβλημα όπου το Inner Sight δεν ενεργοποιήθηκε σωστά στα Training Dummies.
  • Αποκαταστάθηκε ένα πρόβλημα, κατά το οποίο τα Necromancer Minions και οι Druid Companions δεν επιτέθηκαν στα Training Dummies.

Προσιτότητα

  • Αντιμετωπίστηκε ένα πρόβλημα όπου το πρόγραμμα ανάγνωσης οθόνης δεν μπορούσε να διαβάσει σωστά το σύνολο ζωής που είχαν αριθμό μεγαλύτερο από 999.
  • Αντιμετωπίστηκε ένα πρόβλημα στο PS4 όπου το Screen Reader δεν αναγνώριζε σωστά το περιεχόμενο στις οθόνες Vendor και Crafting.

Διάφορα

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου οι επιτυχίες που σχετίζονται με το Hatred’s Chosen buff δεν μπορούσαν να ενεργοποιηθούν σωστά.
  • Διάφορες βελτιώσεις στην οπτική, απόδοση και σταθερότητα πραγματοποιήθηκαν για να βελτιωθεί η ποιότητα.

Διαβάστε σχετικά: Το Diablo IV έρχεται στο Steam στις 17 Οκτωβρίου

Πηγή: dexerto.com