Η BioWare κυκλοφόρησε το πρώτο teaser 30 δευτερολέπτων για το νέο – ακόμα untitled – follow-up του Mass Effect: Andromeda.

Το teaser προσφέρει στους θαυμαστές μια πρώτη ματιά, για το ποιός μπορεί να επιστρέψει στο νέο role-playing παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας της BioWare. Κατά την εορταστική Ημέρα N7, που τιμά τους συντελεστές του Mass Effect, η BioWare κυκλοφόρησε το παρακάω teaser σε πολλά μέρη. Μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται και ορισμένα «αποκωδικοποιημένα» μηνύματα, που μπορεί να παρέχουν κάποιες ενδείξεις για το περιεχόμενο του teaser.

Σε ένα teaser με τίτλο “Epsilon” (το πέμπτο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου, παρεμπιπτόντως!), παρουσιάζεται ένα απόφθεγμα που αποδίδεται στη Liara T’Soni. — «Θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουν να μην υποτιμούν την απάθεια έναντι των ανθρώπων!» — από την περσινή Ημέρα N7. Σε ένα άλλο teaser γίνεται αναφορά στο Oculon και στο 2819, τη χρονιά που τα μέλη του Andromeda Initiative φτάνουν στον προορισμό τους στον γαλαξία της Ανδρομέδας.

Δείτε ακόμη: Η BioWare απολύει 50 άτομα

Ο Mike Gamble, ο διευθυντής έργου και εκτελεστικός παραγωγός του νέου παιχνιδιού Mass Effect, έχει δηλώσει ότι η επόμενη είσοδος στο franchise θα είναι μια συνέχεια των Mass Effect 3 και Mass Effect: Andromeda και θα μπορούσε να περιλαμβάνει και τους δύο γαλαξίες. Το πρόσφατο teaser της BioWare φαίνεται να επιβεβαιώνει αυτό το γεγονός, αλλά παραμένει άγνωστο, σχετικά με το ποιος θα επιστρέψει στο παιχνίδι- και αν επίσης ο Commander Shephard μπορεί να εμφανιστεί με κάποιον τρόπο στο μακρινό μέλλον του παιχνιδιού μετά την Andromeda.

Το επόμενο Mass Effect αποκαλύφθηκε το 2020. Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, ο τότε γενικός διευθυντής της BioWare, Casey Hudson, αναφέρθηκε σε μια «ομάδα βετεράνων» από τους προγραμματιστές του Mass Effect που εργάζονταν σκληρά για να διαμορφώσουν το επόμενο κεφάλαιο του Mass Effect universe. Το 2021, η BioWare κυκλοφόρησε teaser, που άφησε να εννοηθεί ότι ο Geth επιστρέφει.

Το επόμενο έργο της BioWare είναι το Dragon Age: Dreadwolf, οπότε οι θαυμαστές του Mass Effect μπορούν να αναμένουν πολλές συναρπαστικές εμπειρίες.

Πηγή: polygon.com