Ένα Tesla Cybertruck εντοπίστηκε να σκαρφαλώνει σκάλες, δείχνοντας τις ικανότητες του ηλεκτρικού pick up truck που διαφημίζει ο Elon Musk τα τελευταία χρόνια.

Απέχουμε μόλις λίγες εβδομάδες από την έναρξη των παραδόσεων του πολυανεμενόμενου Cybertruck, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά που δεν γνωρίζουμε για το φουτουριστικό ηλεκτρικό όχημα της Tesla.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, υπήρξε μια διαρροή που ισχυριζόταν ότι αποκάλυπτε όλες τις διαστάσεις του Cybertruck. Η διαρροή δεν περιελάμβανε πληροφορίες για την απόσταση του Cybertruck από το έδαφος, αλλά το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε, μας βοηθά να καταλάβουμε.

Δείτε επίσης: Τesla Cybertruck με νέο πιο σκούρο περίβλημα παραλλαγής

Ένας release candidate του Tesla Cybertruck εντοπίστηκε να σκαρφαλώνει τις σκάλες στο Hollister Hills State Vehicle Recreation Area (SVRA) στην Καλιφόρνια:

Η ανάβαση μας δίνει μια τέλεια ματιά στην απόσταση του ηλεκτρικού φορτηγού από το έδαφος.

Η Tesla ισχυρίζεται ότι η αερανάρτηση του Cybertruck επιτρέπει τη μείωση ή την ανύψωση κατά 4 ίντσες προς κάθε κατεύθυνση:

Ανυψώστε και χαμηλώστε την ανάρτηση κατά τέσσερις ίντσες προς κάθε κατεύθυνση για εύκολη πρόσβαση στο Cybertruck ή στο vault, ενώ οι δυνατότητες self-leveling προσαρμόζονται σε κάθε περίσταση και βοηθούν σε κάθε εργασία“.

Δείτε επίσης: Τesla Cybertruck: Εντοπίστηκε σε δρόμο να ρυμουλκεί μεγάλο τρέιλερ

Βέβαια, στο βίντεο, το ηλεκτρικό pick up truck δυσκολεύεται αρκετά να σκαρφαλώσει, αλλά λέγεται ότι ο οδηγός φαινόταν να σταματά επίτηδες στη μέση της σκάλας – δυσκολεύοντας τη διαδικασία.

Τους τελευταίους μήνες, το Tesla Cybertruck έχει εντοπιστεί σε διάφορα σημεία, στα πλαίσια δοκιμών. Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ένα πρωτότυπο Tesla Cybertruck εντοπίστηκε στο δρόμο να ρυμουλκεί ένα αρκετά μεγάλο τρέιλερ. Αυτή η δυνατότητά του είναι σημαντική και δείχνει ότι το όχημα θα μπορούσε ενδεχομένως να θεωρείται ένα χρήσιμο “φορτηγό” εργασίας.

Δείτε επίσης: Tesla: Οι παραδόσεις του Cybertruck ξεκινούν τον Νοέμβριο

Η Tesla ανακοίνωσε ότι οι παραδόσεις του πολυαναμενόμενου Cybertruck θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο και μάλιστα ισχυρίζεται ότι έχει ήδη αναπτύξει παραγωγική ικανότητα για 125.000 trucks ετησίως. Η εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων του Elon Musk έχει πλέον επιβεβαιώσει ότι η εκδήλωση παράδοσης θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου.

Πολλοί πελάτες ανυπομονούν να λάβουν το ηλεκτρικό φορτηγάκι, του οποίου ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό ατσάλι, που το καθιστά ανθεκτικό σε διάφορες καταστάσεις και συνθήκες. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για διάφορες εργασίες, όπως μεταφορά εμπορευμάτων ή εργαλείων, χωρίς να ανησυχούν για την καταστροφή του οχήματος.

Πηγή: electrek.co