Το SecNews ξεκινάει την δική του έρευνα πάνω στην ασφάλεια των έξυπνων οικιακών συσκευών. Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας για το σημαντικό θέμα της τεχνολογίας Smart Home!

Το SecNews πραγματοποιεί έρευνα για την ασφάλεια των έξυπνων οικιακών συσκευών

Στόχος της έρευνας είναι η διερεύνηση της σωστής χρήσης των έξυπνων οικιακών συσκευών αλλά και των προκλήσεων που προκύπτουν σε σχέση με την ασφάλεια.

Οι έξυπνες οικιακές συσκευές (smart home συσκευές), είναι προϊόντα που χρησιμοποιούν την internet of things (IoT) τεχνολογία για να συνδέονται και να επικοινωνούν μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα σύνολοτέχνικών μεθόδων βελτιστοποίησης της κατανάλωσης ενέργειας

, της ασφάλειας, της διασκέδασης και της γενικής ευκολίας στην καθημερνότητα. Βέβαια όλη αυτή η διαλειτουργικότητα μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα ασφαλείας εάν οι χρήστες δεν είναι προσεκτικοί!

Το SecNews θέλει να κατανοήσει εάν οι ιδιοκτήτες έξυπνων συσκευών κατανοούν τους κινδύνους που εγκυμονεί η μη σωστή χρήση των συσκευών!

Λάβετε υπόψη ότι ενώ τα αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν στα μέσα ενημέρωσης, η ταυτότητα των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση θα παραμείνει ανώνυμη.

Ακολουθεί το ερωτηματολόγιο:

Loading…