Η Corsair ανακοίνωσε την πιο πρόσφατη σειρά SSD MP700 PRO Gen5 που προσφέρει ταχύτερες ταχύτητες αποθήκευσης και τη δυνατότητα ψύξης είτε με αέρα είτε με υγρό.

Δείτε επίσης: Corsair: Ψεύτικες προσφορές θέσεων εργασίας στο LinkedIn διανέμουν το DarkGate malware

Τα νέα SSD MP700 PRO Gen5 της Corsair προσφέρουν:

  • Βελτιωμένες Επιλογές Ψύξης: Η σειρά PRO διαθέτει επιλογές αερόψυξης και υδρόψυξης, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν τον τρόπο ψύξης που ταιριάζει στις ανάγκες τους.
  • Υψηλότερες Ταχύτητες Μεταφοράς: Η σειρά PRO προσφέρει αυξημένες δυνατότητες, με ταχύτητες ανάγνωσης έως 12,400 MB/s και εγγραφής έως 11,800 MB/s.

Όλα τα SSD της σειράς χρησιμοποιούν τον ελεγκτή Phison E26, ο οποίος θεωρείται ο γρηγορότερος ελεγκτής SSD Gen5, προσφέροντας έως και 75% αύξηση της ταχύτητας σε σύγκριση με τους δίσκους Gen4.

Δείτε ακόμα: Οι πωλήσεις iPhone στην Κίνα μειώνονται λόγω Huawei

MP700 PRO with Air Cooler

Εξοπλισμένο με αερόψυκτη ενεργό ψύξη για να διασφαλίσει βέλτιστη απόδοση.

MP700 PRO HYDRO X

Βεβαιώνει τη λειτουργία κάτω από τα κατώτατα όρια περιορισμού κάτω από όλες τις συνθήκες με ένα προσαρμοσμένο σύστημα υδρόψυξης

.

Δείτε επίσης: Τεχνολογία OLED στα iPad Pro: Τελευταία Νέα και Προγνώσεις

Οι τιμές των SSD MP700 PRO δεν είναι οικονομικές, αλλά αιτιολογείται από τις εξελιγμένες δυνατότητες. Τα MP700 PRO Gen5 SSDs της Corsair στις χωρητικότητες 1TB και 2TB είναι διαθέσιμα αντίστοιχα για 175€ και 299€ ευρώ αντίστοιχα (ίδια τιμή για τις εκδόσεις με ψύκτρα Hydro X και αερόψυκτη).

Οι εκδόσεις χωρίς ψύκτρα κοστίζουν 165€ ευρώ για 1TB και 275€ ευρώ για την έκδοση 2TB.

Αναμένεται ότι το MP700 PRO θα κυκλοφορήσει επίσης σε μοντέλο 4TB, αλλά αυτό θα είναι διαθέσιμο στους επόμενους μήνες.

Πηγή: wccftech.com