Το Steam Deck OLED είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του φορητού υπολογιστή Steam Deck με οθόνη OLED, που προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση χρωμάτων και αντίθεσης.

Αν και δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα το Steam Deck OLED, παρακάτω βρίσκεται η λίστα παιχνιδιών που πρόκειται να εντυπωσιάσουν στη νέα οθόνη. Έχουν εξαιρετική απόδοση στο μοντέλο του 2022 και αναμένεται να εμφανίζονται εκπληκτικά στο Steam Deck OLED, αξιοποιώντας τη βελτιωμένη αντίθεση και τη μέγιστη φωτεινότητα HDR των 1.000 nits.

Cyberpunk 2077

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να αξιοποιήσει την καταπληκτική OLED οθόνη του Steam Deck στο νέο μοντέλο Steam Deck OLED. Με τα λαμπερά φώτα της πόλης Night City και την αντίθεση που προσφέρει η τεχνολογία OLED, η εμπειρία του παιχνιδιού αναμένεται να είναι εντυπωσιακή στη νέα οθόνη. Παρά τις πιθανές αστάθειες στην απόδοση, η επική περιπέτεια στην πόλη Night City θα φαίνεται εκπληκτική. Το Cyberpunk 2077 έχει ήδη υποστεί αμέτρητες διορθώσεις και διαθέτει την εξαιρετική επέκταση Phantom Liberty, προσφέροντας μια απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού.

Δείτε ακόμα: Qualcomm: Τα νέα chip της θέλουν να φέρουν την ισχύ του Steam Deck στο Android

Resident Evil 4 (2023)

Το Resident Evil Remake ξεχωρίζει στο Steam Deck OLED, αξιοποιώντας την εκπληκτική απόδοση της οθόνης OLED. Με τη χρήση σκιών και σκοτεινών περιβαλλόντων, αναδεικνύεται στο έπακρο ο τρόμος και η ατμόσφαιρα του παιχνιδιού σε αυτή την πλατφόρμα. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και θεωρείται ένα από τα καλύτερα του 2023, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία που τιμά το πρωτότυπο.

Alien: Isolation

Το Alien: Isolation, ένα από τα κορυφαία παιχνίδια τρόμου, αναμένεται να λάμψει στο Steam Deck OLED χάρη στην εκπληκτική απόδοση της οθόνης του. Η ατμόσφαιρα και ο τρόμος του παιχνιδιού θα απογειωθούν στη νέα οθόνη OLED, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμπειρία στους παίκτες.

Batman Arkham trilogy

Η τριλογία του Batman: Arkham (Arkham Asylum, Arkham City και Batman: Arkham Knight) αναμένεται να προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία στο Steam Deck OLED, εκμεταλλευόμενη την απίστευτη απόδοση της οθόνης. Η εξέλιξη της σχέσης μεταξύ του Batman και του Joker θα αποτυπωθεί με εντυπωσιακό τρόπο στην OLED οθόνη, προσφέροντας έναν πιο εντυπωσιακό και μυστηριώδη κόσμο στο Gotham.

Ori and the Will of the Wisps

Το Ori and the Will of the Wisps είναι ένα προκλητικό και γοητευτικό παιχνίδι που συνδυάζει ρευστό platforming και στοιχεία Metroidvania. Είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για Xbox και PC, και εντυπωσιάζει σε τηλεοράσεις Steam Deck OLED, εκμεταλλευόμενο το HDR με εντυπωσιακή προσοχή. Η υποστήριξη για το Steam Deck OLED, με τον ρυθμό ανανέωσης 90Hz, υπόσχεται μια ακόμη πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού σε σχέση με τον αρχικό υπολογιστή Deck.

Metal Gear Solid 5

Το Super Mario 64 και το Grand Theft Auto 5 είναι αγαπημένα παιχνίδια, με το δεύτερο να έχει μεγαλύτερη απήχηση. Και τα δύο τρέχουν εξαιρετικά στο Steam Deck, εκμεταλλευόμενα τη βελτιστοποιημένη τεχνολογία του Fox Engine. Το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain τρέχει στα 60 fps στο αρχικό Deck, αλλά το Steam Deck OLED αναμένεται να ενισχύσει την εμπειρία, ιδίως σε νυχτερινές σκηνές, προσφέροντας πιο απολαυστικά γραφικά σε σχέση με την οθόνη LCD.

Doom Eternal

Ο κινητήρας του iD Software, αναμένεται να είναι εξαιρετικά βελτιστοποιημένος, και το Doom Eternal θα εκμεταλλευτεί πλήρως την οθόνη OLED του Steam Deck με 90Hz. Η υψηλότερη ανανέωση καρέ σε συνδυασμό με τον γρήγορο ρυθμό δράσης του παιχνιδιού θα κάνει το Doom Eternal να ξεχωρίζει στο Steam Deck OLED, προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμπειρία shooter πρώτου προσώπου.

Inside

Ο διάδοχος του Limbo, αυτό το πνευματικό αριστούργημα, προσφέρει μια συναρπαστική εξέταση του παιδικού τραύματος και αποκαλύπτει την εντυπωσιακή αισθητική του σε OLED οθόνες. Αυτό το παιχνίδι, που δοκιμάστηκε σε LG C2 OLED και Switch OLED, αναδεικνύει τις σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι σε τρομακτικά δάση και στριμμένα εργοστάσια. Η οθόνη του Steam Deck να αναμένεται να ενισχύσει την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, τα σκοτεινά περιβάλλοντα θα αναβαθμιστούν σε ένα άλλο επίπεδο.

Little Nightmares 2

Ένα ακόμη παιχνίδι που αξίζει να προταθεί είναι το Little Nightmares 2, μια απόκοσμη εμπειρία στο σκοτάδι, με την εκπληκτική OLED οθόνη του Steam Deck να αυξάνει την ένταση και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Δείτε σχετικά: Steam: Επιβάλλει την επαλήθευση μέσω SMS για να αντιμετωπίσει το κακόβουλο λογισμικό

Πηγή: tomsguide.com