Στρέφοντας το βλέμμα προς το μέλλον, η Samsung έχει ήδη καταχωρήσει τα ονόματα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Flip 7 για τις εκδόσεις του 2024 και 2025 αντίστοιχα, των πιο δημοφιλών πτυσσόμενων τηλεφώνων παγκοσμίως.

Η Samsung ανανέωσε τα ονόματα των Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Flip 7 τον Σεπτέμβριο, μαζί με τα Galaxy Z Fold 6 και Fold 7. Ωστόσο, η δημοσιοποίηση των ονομάτων Flip 6 και Flip 7 έγινε μόλις τώρα. Όσον αφορά το Galaxy Z Flip 6, αναμένεται η Samsung να αναβαθμίσει τις κάμερες του το επόμενο έτος. Σύμφωνα με πηγές, η Samsung δοκιμάζει το Galaxy Z Flip 6 με μια κύρια κάμερα 50MP. Αυτή θα ήταν μια σημαντική αναβάθμιση σε σύγκριση με την κύρια κάμερα 12MP που είχε το Galaxy Z Flip 5.

Δείτε επίσης: One UI 6.0: Δείτε πότε θα αναβαθμιστεί το Galaxy σας

Λάβετε υπόψη ότι το Galaxy Z Fold 5 διαθέτει ήδη μια κύρια κάμερα 50MP που είναι ένας εγχώριος αισθητήρας κάμερας Samsung ISOCELL GN3. Οι αισθητήρες 50MP για το Flip 6 και το Fold 6 θα μπορούσαν να είναι το νέο ISOCELL GNK που χρησιμοποιείται επί του παρόντος από το Pixel 8 Pro. Ο αισθητήρας χρησιμοποιεί την αυτόματη εστίαση Dual Pixel Pro

για γρήγορη εστίαση σε αντικείμενα σε κίνηση μέσα στο κάδρο και καταγράφει εικόνες RAW 14-bit που προσφέρουν ζωντανά χρώματα.

Επιστρέφοντας στην καταχώριση των ονομάτων Galaxy Z Flip 6 και Flip 7, καθώς και Galaxy Z Fold 6 και Fold 7, η Samsung υπέβαλε αίτηση και στο Παγκόσμιο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO). Αυτό υποδηλώνει ότι οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, εκτός από τη Samsung, πιθανόν να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα ονόματα έως το 2024 και το 2025. Είναι καλό να σκεφτούν προσεκτικά πριν τα χρησιμοποιήσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Samsung δεν κατέθεσε αίτηση για ονόματα που μπορεί να συσχετιστούν με φθηνότερες παραλλαγές των πτυσσόμενων τηλεφώνων της, είτε σε στυλ clamshell είτε σε στυλ βιβλίου.


Οι φήμες περί πτυσσόμενων μοντέλων Galaxy Z σε χαμηλές τιμές διαψεύστηκαν από την Samsung την προηγούμενη εβδομάδα. Οι φήμες αναφέρονταν σε ένα πτυσσόμενο μοντέλο με κόστος μεταξύ 400-500 δολαρίων (σε σύγκριση με 999,99 δολάρια για το Flip 5 και 1.799,99 δολάρια για το Fold 5).

Διαβάστε σχετικά: Galaxy A25: Αποκαλύπτεται η εντυπωσιακή του σχεδίαση!

Πηγή: phonearena.com