Η Tesla ξεκίνησε να φέρνει τα Cybertruck σε εκθεσιακούς χώρους (showrooms) των ΗΠΑ, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία στα τέλη του μήνα.

Μένουν λιγότερες από δύο εβδομάδες για την πραγματοποίηση του Tesla Cybertruck delivery event.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Οι ιδιοκτήτες του απαγορεύεται να το πουλήσουν

Το ηλεκτρικό pickup truck της Tesla αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πριν από τέσσερα χρόνια. Έκτοτε, ο Elon Musk έχει αναφερθεί πολλές φορές στο πολυανεμενόμενο όχημα και τις δυνατότητές του, αλλά θα λάβουμε επιτέλους όλες τις προδιαγραφές παραγωγής και τις τιμές με τις πρώτες παραδόσεις στις 30 Νοεμβρίου.

Παρόλο που δεν έχουμε ακόμη αυτές τις πληροφορίες, η Tesla φέρνει ήδη το Cybertruck σε εκθεσιακούς χώρους στις ΗΠΑ.

Ο John W. Davis εντόπισε ένα να παραδίδεται στο κατάστημα της Tesla στο Westfield UTC Mall στο Σαν Ντιέγκο και μοιράστηκε ένα βίντεο:

Στην περιγραφή του βίντεο έγραψε:

Αυτό είναι το πρώτο Tesla Cybertruck που εμφανίζεται δημόσια. Παραδόθηκε στο Tesla Showroom στο Westfield UTC Mall στη γειτονιά La Jolla του Σαν Ντιέγκο, στην Καλιφόρνια την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023“.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Βίντεο το δείχνει να “σκαρφαλώνει σκάλες”

Ένα άλλο Cybertruck εθεάθη επίσης στο κατάστημα της Tesla στο San Jose αυτό το Σαββατοκύριακο. Άλλα Cybertrucks έχουν εντοπιστεί πάνω σε φορτηγά που τα μετέφεραν από το Gigafactory

Texas σε άλλες τοποθεσίες στις ΗΠΑ. Θα μπορούσαν επίσης να προορίζονται για άλλα showrooms.

Δείτε επίσης: Tesla: Οι παραδόσεις του Cybertruck ξεκινούν τον Νοέμβριο

Είναι λίγο περίεργο για την Tesla να εμφανίζει Cybertrucks σε εκθεσιακούς χώρους χωρίς επίσημες προδιαγραφές και τιμές, ωστόσο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να τραβά ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των ανθρώπων. Η εταιρεία έχει λάβει εκατοντάδες χιλιάδες κρατήσεις για Cybertrucks. Οι πελάτες ανυπομονούν να λάβουν το ηλεκτρικό φορτηγάκι, του οποίου ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό ατσάλι, που το καθιστά ανθεκτικό σε διάφορες καταστάσεις και συνθήκες. Αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για διάφορες εργασίες, όπως μεταφορά εμπορευμάτων ή εργαλείων, χωρίς να ανησυχούν για την καταστροφή του οχήματος.

Πηγή: electrek.co