Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 4 Δεκεμβρίου ως μέρος του εορτασμού της δέκατης επετείου της μάρκας, το κορυφαίο OnePlus 12 πλησιάζει.

Οneplus 12: Κυκλοφορεί στις 4 Δεκεμβρίου

Τον Δεκέμβριο του 2013, σχεδόν πριν από δέκα χρόνια, ο Pete Lau και ο Carl Pei (ο οποίος σήμερα ηγείται της Nothing) ίδρυσαν την OnePlus. Φυσικά, αυτή δεν είναι η επέτειος του πρώτου προϊόντος της μάρκας, του OnePlus One, καθώς αυτό κυκλοφόρησε στην αγορά τον Απρίλιο του επόμενου έτους.

Δείτε επίσης: Κρίσιμη Κατάσταση για το Destiny 2

Η OnePlus θα πραγματοποιήσει την ανακοίνωση του OnePlus 12 στις 4 Δεκεμβρίου 2023, για να τιμήσει αυτήν την επέτειο.

Η OnePlus δήλωσε στο Weibo ότι η συσκευή θα είναι η «ναυαρχίδα της δεκαετίας» εκτός από την ανακοίνωση της ημερομηνίας. Πριν από την ανακοίνωση του OnePlus 11, υπήρχαν φήμες για ένα λανσάρισμα τον Δεκέμβριο, το οποίο θα προωθούσε το χρονοδιάγραμμα κατά ένα μήνα.

Δείτε ακομα: Πότε θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24;

Ο Pete Lau εμφανίζεται σε μια φωτογραφία ανακοίνωσης να στέκεται κάπως ειρωνικά μπροστά από το 12 σε ένα ρολόι, με τον αριθμό 10 να βρίσκεται πίσω του. Ένα απολαυστικό μικρό teaser.

Αλλά αυτό είναι απλώς ένα λανσάρισμα για την Κίνα. Τα τελευταία δύο χρόνια, η OnePlus έχει πραγματοποιήσει παγκόσμιες εκδόσεις για τα κορυφαία τηλέφωνά της, και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε αυτό μπορεί να συμβεί αυτή τη φορά. Το OnePlus 11 έκανε release για πρώτη φορά στην Κίνα τον Ιανουάριο του περασμένου έτους και κυκλοφόρησε παγκοσμίως μόλις τον Φεβρουάριο. Η πρόβλεψη μιας παγκόσμιας κυκλοφορίας για τον Ιανουάριο φαίνεται λογική, δεδομένου ότι η OnePlus λανσάρει το 12 στην Κίνα τον Δεκέμβριο.

Μεταξύ άλλων βελτιώσεων, το OnePlus 12 αναμένεται να περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3, μια επανασχεδιασμένη κάμερα και την επιστροφή της ασύρματης φόρτισης.

Πηγή πληροφοριών: https://9to5google.com