Groot skin announcement

Τεράστια η αντίδραση της κοινότητας του Call of Duty: Modern Warfare 3 όσο αναφορά το skin του Gaia και την οπτική του in-game.

Ένα skin που έκανε το ντεμπούτο του στο Modern Warfare II το 2022 έκανε τους παίκτες του Modern Warfare III να εξοργιστούν  αυτόν τον μήνα. Λόγω της εντυπωσιακής ομοιότητάς του με τον ήρωα Groot της Marvel, το δέρμα Gaia -ένα ξεκλειδωμένο cosmetic για την champion Nila “Nova” Brown – ονομάστηκε “κυριολεκτικά αόρατο”. Σε απάντηση των αιτημάτων των παικτών στο X (πρώην Twitter), στο Reddit και σε άλλες πλατφόρμες, ο προγραμματιστής Sledgehammer Games ακούει το κάλεσμα. Κατά τη διάρκεια ενός Reddit AMA στις 19 Νοεμβρίου, το στούντιο αποκάλυψε ότι μια επικείμενη ενημέρωση θα αφαιρέσει στιγμιαία το συγκεκριμένο cosmetic.

Δείτε ακόμα: 9 παιχνίδια που πρέπει να παίξετε στο Steam Deck OLED

Απαντώντας σε έναν θαυμαστή, το στούντιο δήλωσε: “Οι προσαρμογές στα Gaia και Gaia Blackcell Operator Skins βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας για το Modern Warfare III.” “Θα απενεργοποιήσουμε αυτό το στοιχείο σε μια μελλοντική ενημέρωση παιχνιδιού έως ότου οι εν λόγω αλλαγές είναι διαθέσιμες σε όλους τους παίκτες.”

Μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι τα Sledgehammer Games θα κάνουν το Groot skin πιο ορατό στο παιχνίδι, αν και δεν είναι σαφές πώς η ομάδα σχεδιάζει να το ανανεώσει ή πότε θα γίνει αυτή η “μελλοντική” ενημέρωση. Πολλά από τα maps του Call of Duty είναι foggy με αποτέλεσμα το skin να δίνει μεγάλο πλεονέκτημα. Λόγω των διαφανών άκρων που μοιάζουν με κλαδιά και του χρωματικού συνδυασμού κόκκινου, πράσινου και καφέ, είναι επί του παρόντος δύσκολο να αναγνωρίσετε κάποιον που φοράει το skin. Εξαιτίας αυτού, πολλοί στην κοινότητα έχουν καταλήξει να το χαρακτηρίζουν και ως “broken” και “pay-to-win

“.

Δείτε επίσης: Grand Theft Auto 6: Επίσημη ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα, τρέιλερ τον Δεκέμβριο

Το Groot skin δεν είναι το μόνο πρόβλημα που έχουν οι παίκτες του Modern Warfare III με το παιχνίδι. Εκτός από τη σύντομη καμπάνια του που είναι κυρίως χάλια, το παιχνίδι έχει εμφανίσει σε πολλά maps respawn pits ή αλλιώς deathpits,τα οποιά παίχτες εκμεταλλεύονται προς όφελος τους. Παίχτες συζητούν για άλλη μια φορά τα πλεονεκτήματα του matchmaking βάσει δεξιοτήτων.

Πηγή πληροφοριών: kotaku.com