Η Apple φαίνεται ότι δοκιμάζει εσωτερικά ένα ενημερωμένο iOS 17.1.2 για το iPhone, βάσει ενδείξεων του λογισμικού στα αρχεία αναλυτικής καταγραφής της σελίδας MacRumors τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε επίσης: iOS 18: Ένα Φιλόδοξο και Συναρπαστικό Λογισμικό Στον Ορίζοντα

Το iOS 17.1.2 αναμένεται να επικεντρωθεί σε διορθώσεις σφαλμάτων, αλλά δεν είναι σαφές ποια ζητήματα θα αντιμετωπιστούν ακριβώς. Ορισμένοι χρήστες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Wi-Fi στο iOS 17.1.1, που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό τον μήνα, οπότε είναι πιθανό το iOS 17.1.2 να περιλαμβάνει τον ίδιο διορθωτικό κώδικα για τα προβλήματα συνδεσιμότητας Wi-Fi που συμπεριλήφθηκε στο iOS 17.2 beta. Ορισμένοι χρήστες έχουν επίσης αντιμετωπίσει μικρά σφάλματα που σχετίζονται με ειδοποιήσεις push και το HomeKit.

Συνήθως, η Apple δεν κυκλοφορεί καμία ενημέρωση λογισμικού ή beta κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της Ημέρας των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, διότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι στην εταιρεία απολαμβάνουν την πλήρη εβδομάδα άδειας λόγω των διακοπών. Αυτό σημαίνει ότι το iOS 17.1.2 αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, παρόμοια με το πώς το iOS 16.1.2 κυκλοφόρησε στις 30 Νοεμβρίου του περασμένου έτους.

iOS 17.1.1

Το iOS 17.1.1 διόρθωσε ήδη ένα πρόβλημα ασύρματης φόρτισης που επηρέαζε τη σειρά iPhone 15

στα αυτοκίνητα που την υποστηρίζουν και ένα πρόβλημα που εμπόδιζε το widget του Weather app από το να εμφανίζει ένα εικονίδιο χιονιού.

iOS 17.2

Δείτε ακόμα: iOS 17.2: Δείτε τις νέες 10 λειτουργίες που προσφέρει στο iPhone

Το iOS 17.2 βρίσκεται σε φάση δοκιμής εδώ και σχεδόν ένα μήνα και αναμένεται να κυκλοφορήσει το μεσοδιάστημα του Δεκεμβρίου. Η ενημέρωση περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά και αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της νέας εφαρμογής Ημερολόγιο της Apple, υποστήριξη για χωρική εγγραφή βίντεο στα μοντέλα iPhone 15 Pro, μια επιλογή μετάφρασης για το κουμπί Δράσης στα μοντέλα iPhone 15 Pro, τη δυνατότητα συνεργασίας των συνδρομητών του Apple Music σε λίστες αναπαραγωγής, μια επιλογή επαλήθευσης κλειδιού επαφής iMessage για άτομα υψηλού προφίλ, επιπλέον widgets Καιρού και Ρολογιού, και πολλά άλλα.

Περισσότερα για τις παλαιότερες Version του iOS 17 στο επίσημο Website της Apple

Πηγή: macrumors.com