Το Corsair HS80 Max αποτελεί ένα premium headset που προσφέρει εξαιρετική εμπειρία ήχου για τους λάτρεις του gaming.

Με το δροσερό ύφασμα και τα ελαφριά πλαστικά, προσφέρει άνεση και ευκολία κατά τη διάρκεια των μακρύτερων gaming sessions. Διαθέτει καταπληκτικό ήχο, premium υλικά όπως μέταλλο, δερματίνη και πλαστικά υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε επίσης: Θα συνεργαστεί ο Eminem με το Videogame «Fortnite»;

Corsair HS80 Max: Σχεδιασμός και κατασκευή

Με βάρος μόλις 12,4 ουγκιές, αυτό το headset διαθέτει ευέλικτο και ανθεκτικό πλαστικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει μια δροσερή αίσθηση κατά τη διάρκεια της χρήσης. Διαθέτει κάλυμμα που αντιμετωπίζει τον ιδρώτα και περιστρεφόμενα earcups που στρέφονται έως και 180 μοίρες για εξαιρετική ευελιξία. Επίσης το χρώμα του, το Steel Grey, προσδίδει μια premium εμφάνιση, ενώ το φινίρισμα και ο RGB φωτισμός με λογότυπα προσθέτουν μια επιπλέον διάσταση.

Corsair HS80 Max: Συνδεσιμότητα και συμβατότητα

Το headset είναι συμβατό με υπολογιστές, Android, Mac, iPhone, PS5, PS4, και Nintendo Switch. Με την ασύρματη συνδεσιμότητα 2,4 GHz, τα Corsair HS80 Max επιτρέπει ασύρματη ελευθερία κίνησης με εξαιρετική εμβέλεια, καθώς και Bluetooth 5.2 για σύνδεση με διάφορες συσκευές.

Οι λειτουργίες, όπως η αυτόματη παύση ήχου κατά τις κλήσεις κινητού, ο διακόπτης Bluetooth, και ο ενσωματωμένος ελεγκτής πολυμέσων, προσφέρουν άνεση και ευκολία στη χρήση του headset.

Corsair HS80 Max: Απόδοση gaming

Ο ήχος υψηλής ανάλυσης 24 bit/96 kHz επιτρέπει τη λεπτομερή αναπαραγωγή της μουσικής, των ηχητικών εφέ και των διαφόρων ήχων σε παιχνίδια.

Το headset προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε διάφορα είδη ήχου. Οι χαμηλές νότες των μπάσων προσφέρουν βαθιά και δυναμική ηχητική εμπειρία, ενώ οι υψηλές νότες των πρίμων είναι κρυστάλλινες και ευκρινείς. Οι μεσαίοι τόνοι είναι ισορροπημένοι, προσφέροντας έναν ουδέτερο και ζεστό ήχο.

Σε παιχνίδια όπως το Call of Duty Black Ops και το CounterStrike 2, η απόδοση του soundtrack είναι εντυπωσιακή, ενώ οι βαθιές νότες του ηλεκτρονικού πληκτρολογίου αναδεικνύονται με γεμάτες χορδές.

Δείτε ακόμα: Chromebook: Απέκτησε τη λειτουργία που οι gamers περίμεναν

Corsair HS80 Max: Software

Τo Corsair HS80 Max headset είναι συμβατό με το software (λογισμικό) iCUE της Corsair, προσφέροντας πληθώρα δυνατοτήτων για την εξατομίκευση της ηχητικής εμπειρίας. Με τις ρυθμίσεις EQ, μπορείτε να προσαρμόσετε την ισορροπία των συχνοτήτων για να επιτύχετε τον ήχο που σας ταιριάζει.

Ο RGB φωτισμός που ελέγχεται μέσω του iCUE προσφέρει εντυπωσιακές επιλογές φωτισμού, επιτρέποντάς σας να εξατομικεύσετε την εμφάνιση των ακουστικών σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ.

Επιπλέον, το iCUE προσφέρει ενημερώσεις λογισμικού για να διασφαλίσει την απόλυτη συμβατότητα και απόδοση των ακουστικών σας. Η υποστήριξη του Sonarworks SoundID παρέχει προσαρμοσμένες προεπιλογές ήχου και δυνατότητες τεστ ακοής.

Με τη λειτουργία εξατομίκευσης, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις EQ σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ενώ η δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του γενικού SoundID βελτιστοποιεί την ακουστική αντίληψη.

Διαβάστε σχετικά: Samsung & Google συνεργάζονται για τo νέο VR Headset

Η άνεση του headset σε συνδυασμό με το μοναδικό του στυλ και την premium κατασκευή το καθιστούν ένα ελκυστικό αξεσουάρ. Παρά την τιμή τους στα 179,99$ (~165€), αποτελούν προσιτή επιλογή σε σχέση με ορισμένους ανταγωνιστές στην κατηγορία των premium ακουστικών.

Πηγή: pcworld.com