Η Google αναβάθμισε το chatbot Bard AI, επιτρέποντάς σας να έχετε βαθύτερες συνομιλίες μαζί του, ιδίως όταν πρόκειται για βίντεο στο YouTube.

Αυτή η αναβάθμιση επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν πιο εμπλουτισμένες εμπειρίες και αλληλεπιδράσεις με το chatbot. Μέσω αυτής της αναβάθμισης, οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερο τον διάλογο με το chatbot, ενώ θα νιώθουν ότι αλληλεπιδρούν με έναν πιο έξυπνο και ευφυή συνομιλητή.

Διαβάστε επίσης: Google Bard: Θα λάβει σύντομα το νέο feature “Memory”;

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει επεκτείνει τις δυνατότητες του Google Bard στο YouTube. Πλέον, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να “κατανοήσει το περιεχόμενο ενός βίντεο” με πιο πλήρη τρόπο. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρωτήσετε το Bard, πόσα αυγά χρησιμοποιήθηκαν σε ένα βίντεο για μια συνταγή κέικ. Επίσης, μπορείτε να του ζητήσετε το όνομα συγκεκριμένων εργαλείων σε DIY βίντεο. Όσον αφορά κριτικές για τρόφιμα, το Bard μπορεί να σας πληροφορήσει για την τοποθεσία εστιατορίων που συζητούνται στα βίντεο ή την “καταγωγή” μιας συγκεκριμένης συνταγής.

Το Bard απέκτησε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να αντλεί δεδομένα από το YouTube το Σεπτέμβριο μετά από μια ενημέρωση

που το ενσωματώνει με άλλες υπηρεσίες της Google, συμπεριλαμβανομένων των Docs (Εγγράφων), Maps (Χαρτών), Lens, Πτήσεων και Ξενοδοχείων. Ωστόσο, δεν μπορούσε να αναλύσει τα περιεχόμενα ενός βίντεο και δεν μπορούσε να απαντήσει σε λεπτομερείς ερωτήσεις σχετικά με αυτό.

Διαβάστε επίσης: Meta: Ενσωματώνει το AI chatbot της στο WhatsApp

Η Google ανακοίνωσε ότι δημοσίευσε αυτήν την ενημέρωση επειδή “έχει ακούσει ότι επιθυμείτε βαθύτερη αφοσίωση στα βίντεο του YouTube”. Είπε επίσης ότι μόλις έκανε τα “πρώτα βήματα στην ικανότητα του Bard να κατανοεί τα βίντεο του YouTube”, γεγονός που δείχνει ότι η τεχνολογία θα μπορούσε να αναλύει καλύτερα τα βίντεο στην πλατφόρμα στο μέλλον. Για να μπορέσετε να συνομιλήσετε με το Bard σχετικά με βίντεο YouTube, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την επέκταση YouTube στο web του chatbot.

Πηγή: engadget.com