Το iOS 17.2 Public Beta 3, όπως πολλοί από εσάς θα αναγνωρίσετε, βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη με καλύτερη σταθερότητα, μεγαλύτερη ευελιξία και νέα χαρακτηριστικά για να προσδώσουν βελτιωμένη εμπειρία στην ημερήσια ρουτίνα σας.

Ποια είναι τα νέα σημαντικά χαρακτηριστικά;

Το Journal App

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας Machine Learning, το Journal App αναγνωρίζει τα συναισθήματα και τη διάθεση που εκφράζετε στις σημειώσεις σας, για να σας προσφέρει μία πιο προσωπική και προσαρμόσιμη εμπειρία. 

Επιπλέον, η εφαρμογή Journal περιλαμβάνει και προσφέρει ενσωματωμένη υποστήριξη για φωτογραφίες και βίντεο.

Contact Key Verification στα Μηνύματα

Στο νέο iOS 17.2 Public Beta 3, η Apple έχει προσθέσει μια νέα δυνατότητα για την επαλήθευση των κλειδιών επαφής στα μηνύματα. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για την καλύτερη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. 

Δείτε περισσότερα: Flipper Zero: Εξακολουθεί να κρασάρει iPhone (ακόμα και με iOS 17)

Live Stickers

Τα Live Stickers αφορούν μια καινούργια προσέγγιση στην αλληλεπίδραση με τον χρήστη, που φέρνει τις λειτουργίες του ιδιωτικού messaging σε νέο επίπεδο. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε ένα ακόμη προσωπικό άγγιγμα στις συνομιλίες σας, χρησιμοποιώντας ζωντανά αυτοκολλητά.

Memoji

Αναζητάς περισσότερο έλεγχο επάνω στα Memoji σου; Με το iOS 17.2 Public Beta 3, η Apple αποφάσισε να αυξήσει την προσαρμοστικότητα των Memoji. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν πιο ρεαλιστική και ακριβής εικόνα των εαυτών τους. 

Επαφές

Η ενσωμάτωση περισσότερων επιλογών προσαρμογής σταν Αφίσες Επαφών σημαίνει ότι πλέον μπορείς να δημιουργήσεις μια μοναδική εμπειρία συνομιλίας για κάθε άτομο στις επαφές σου. 

Μπορείς να επιλέξεις κύριο χρώμα, απόχρωση για φόντο και γραμματοσειρά για τις ειδοποιήσεις κειμένου κάθε επαφής. Αυτό σημαίνει ότι πλέον μπορείς να δημιουργήσεις μια πραγματικά προσωποποιημένη εμπειρία για την επικοινωνία σου με κάθε επαφή. 

Εφαρμογή ειδήσεων

Με την τελευταία αναβάθμιση, το iOS 17.2 Public Beta 3, έρχεται να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία χρήσης της εφαρμογής ειδήσεων της Apple. Πώς; Μέσω της υποστήριξης Ζωντανών Δραστηριοτήτων (Live Activities), μια νέα λειτουργία που πρόκειται να εγκαινιάσει σύντομα η Apple. 

Διαβάστε ακόμα: iOS 17.1.2: Αναμένεται να Κυκλοφορήσει Πολύ Σύντομα

Apple TV

Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει μια σειρά αλλαγών για να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών και να τους επιτρέψει να απολαύσουν την αγαπημένη τους σειρά με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. 

Έκτακτες Ειδοποιήσεις

Στην προσπάθεια να κάνει το iPhone ακόμη πιο χρήσιμο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, το iOS 17.2 Public Beta 3 παρουσιάζει μια νέα επιλογή: την τοπική ενημέρωση (Local Awareness) για Ειδοποιήσεις Έκτακτης Ανάγκης (Emergency Alert). 

Widget ψηφιακού ρολογιού

Μπορεί να είναι μια μικρή προσθήκη, αλλά η εισαγωγή ενός νέου ψηφιακού widget ρολογιού στο iOS 17.2 Public Beta 3 προσφέρει μια ακόμη πιο εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη. Το νέο ψηφιακό widget ρολογιού σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση στην τρέχουσα ώρα από την αρχική σας οθόνη, με εξατομικευμένο σχεδιασμό που συμπληρώνει την εικόνα της οθόνης σας.  – Έλεγχος και εξατομίκευση 

Weather widget

Το νέο ενημερωμένο πρόσθετο καιρού του iOS 17.2 Public Beta 3 έρχεται με κάποια εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τα οποία θα εμπλουτίσουν την εμπειρία χρήσης σου. Αυτό το νέο widget είναι σχεδιασμένο για να σου προσφέρει την καλύτερη δυνατή πρόβλεψη για τον καιρό, με αυξημένη ακρίβεια και ορατότητα. 

Apple Music

Το νέο iOS 17.2 Public Beta 3 αναβαθμίζει την εμπειρία του Apple Music, προσθέτοντας τη δυνατότητα συνεργατικών playlists. Τώρα μπορείτε να φτιάξετε λίστες αναπαραγωγής με τα αγαπημένα σας τραγούδια και να προσκαλέσετε και τους φίλους σας.

Siri

Με τη νέα έκδοση του iOS 17.2 Public Beta 3, το iPhone γίνεται ακόμη πιο έξυπνο και ευέλικτο χάρη στις βελτιώσεις της Siri.

Ευαίσθητο Περιεχόμενο

Το iOS 17.2 Public Beta 3 σας προστατεύει ακόμα περισσότερο, ενισχύοντας τις προειδοποιήσεις για ευαίσθητο περιεχόμενο. 

Πληκτρολόγιο

Η λειτουργία απενεργοποίησης των ενσωματωμένων προβλέψεων στο πληκτρολόγιό σας μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις προβλέψεις των λέξεων ενώ πληκτρολογείτε, προσφέροντας σας περισσότερο έλεγχο επάνω στην εμπειρία πληκτρολόγησής σας. 

Καταγραφή βίντεο

Η Apple αποφάσισε να ενσωματώσει την τεχνολογία Spatial Audio και στη λειτουργία εγγραφής βίντεο. Τώρα, στο αναβαθμισμένο iOS, οι κάτοχοι του iPhone 15 Pro και Pro Max θα μπορούν να εκμεταλλεύονται το αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας.

Κοινοποίηση περιεχομένου μεταξύ iPhone και Apple Vision Pro

Με το iOS 17.2 Public Beta 3, μπορείτε να μοιραστείτε με ευκολία περιεχόμενο ανάμεσα στο iPhone σας και το Apple Vision Pro. Αυτό σημαίνει ότι ο συνεργασία μεταξύ των δύο συσκευών σας γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματική. 

Contact Posters

Η προχωρημένη τεχνολογία της Apple διασφαλίζει ότι εύκολα μπορείτε να μοιράζεστε τις επαφές σας με φίλους και συγγενείς. Η νέα της ενημέρωση, αποκαλύπτει νέες επιλογές κοινοποίησης των Contact Posters. 

Catch-up στα Μηνύματα

Η νέα επιλογή “Catch-up arrow” επιτρέπει στους χρήστες να γυρίσουν στην κορυφή της συζήτησης μιας συνομιλίας με ένα απλό κλικ. 

Δείτε επίσης: Flipper Zero: Εξακολουθεί να κρασάρει iPhone (ακόμα και με iOS 17)

Φωτογραφίες και Apple Music

Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από τον συνδυασμό μουσικής και εικόνων. Το ενημερωμένο iOS φέρνει αυτή την εμπειρία ακόμη πιο κοντά σε εσάς, επιτρέποντάς σας να ενσωματώσετε τη μουσική που αγαπάτε στις φωτογραφίες σας, δημιουργώντας μια πραγματικά ολοκληρωμένη εμπειρία. 

Πηγή: cnet.com