Το OnePlus 12 5G αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Κίνα τον Δεκέμβριο, με πιθανή κυκλοφορία στην Ινδία τον Φεβρουάριο.

Ανακοιινώνεται το OnePlus 12 σε 3 χρώματα

Καθώς η OnePlus κλείνει δεκαετία τον Δεκέμβριο, παρουσιάζει ένα νέο κορυφαίο κινητό τηλέφωνο στο Σενζέν της Κίνας στις 5 Δεκεμβρίου, στις 2:30 μ.μ. τοπική ώρα, για να τιμήσει αυτήν την σημαντική στιγμή. Η επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στην Κίνα αποκάλυψε το επερχόμενο OnePlus 12, το οποίο μοιάζει εντυπωσιακά με τον προκάτοχό του, αλλά με τον χρωματισμό του camera island που τώρα ταιριάζει με αυτόν του body – όπως το Ace 2 Pro που παρουσιάζει παρόμοια εμφάνιση.

Δείτε ακόμα: Grok: Ο ανταγωνιστής του ChatGPT έρχεται στους χρήστες του X Premium+

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε επίσημες απεικονίσεις, το OnePlus 12 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις χρωμάτων: λευκό, μαύρο και μια επιλογή που μοιάζει με πράσινο μάρμαρο.

Βάσει πληροφοριών από το Yahoo Tech HK, η OnePlus έχει ήδη κοινοποιήσει ορισμένα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά σε αναρτήσεις στο Weibo. Αυτά περιλαμβάνουν έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 , έναν νέο αισθητήρα Sony LYT-808

για την κύρια κάμερα 50 megapixels και μια κάμερα περισκοπικού τηλεφώτο 64 megapixels – και τα δύο με την μαγική υπογραφή της Hasselblad, όπως συνηθίζεται. Άλλες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν μια οθόνη 2Κ από την κινεζική εταιρεία BOE, το χαρακτηριστικό κουμπί ειδοποιήσεων, ασύρματη φόρτιση, υπέρυθρο τηλεχειρισμό και βελτιστοποίηση της αφής κατά τη διάρκεια της βροχής – μια λειτουργία που κληρονομείται από το Ace 2 Pro.

Δείτε επίσης: Η Νέα Έκδοση του Killer Instinct για Xbox και PC

Προς το παρόν, γνωρίζουμε ελάχιστα για το OnePlus 12, αλλά αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες σε περίπου μια εβδομάδα. Όσον αφορά τους χρήστες εκτός Κίνας, η OnePlus ανακοίνωσε στο Engadget ότι θα ανακοινωθεί μια παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας στις 15 Δεκεμβρίου.

Χρωματικές επιλογές για OnePlus12

Πηγή πληροφοριών: https://www.engadget.com