Η Black Friday έχει περάσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσαν οι προσφορές! Υπάρχουν πολλές εκπληκτικές προσφορές για tablet τη Cyber Monday 2023. Αν ψάχνετε για ένα νέο tablet, υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες προσφορές που μπορεί να σας ενθουσιάσουν!

Έτσι, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε μερικές από τις καλύτερες προσφορές για tablet για την Cyber ​​Monday, από κορυφαίες εταιρείες όπως η Samsung και η Google και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης: HSBC: Εκτός λειτουργίας κατά τη διάρκεια των πωλήσεων Black Friday

1. Samsung Galaxy Tab S9

Θέλετε ένα πλήρες εμβληματικό tablet; Τότε η σειρά Galaxy Tab S9 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Το Galaxy Tab S9 με 256 GB είναι προς το παρόν διαθέσιμο με δωροκάρτα 100 $ Amazon για 799,99 $. Έχετε έκπτωση 120 $ από την κανονική τιμή των 256 GB, καθιστώντας την ισοδύναμη με την τιμή του 128 GB μοντέλου. Με αυτό το ποσό, αποκτάτε το Snapdragon 8 Gen 2 chipset, αξιολόγηση IP68 και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

2. Google Pixel Tablet

Το πρώτο tablet της Google έχει επίσης λάβει επίσης σημαντικές έκπτωσεις. Το Pixel Tablet πωλείται τώρα στην τιμή των 398,99 $, με έκπτωση 101 $ από τη αρχική τιμή.Το slate διαθέτει ένα ισχυρό chip Tensor G2, αποθηκευτικό χώρο 128 GB και ενσωμάτωση με άλλες συσκευές Pixel. Επιπλέον, περιλαμβάνει μια βάση σύνδεσης ηχείων για έξυπνη λειτουργικότητα της οθόνης.

3. Apple iPad Air 5ης γενιάς

Μερικά iPad της Apple είναι διαθέσιμα με εκπτώσεις για την Cyber Monday, και το iPad Air 5ης γενιάς προσφέρεται τώρα με μειωμένη τιμή κατά 99 δολάρια, στα 499,99 δολάρια. Αυτό το tablet διαθέτει το iPadOS, ένα ισχυρό chipset M1 και υποστήριξη Touch ID

. Το μόνο αρνητικό είναι, ότι η χωρητικότητα αποθήκευσης είναι μόνο 64 GB σε αυτή την έκδοση.
4. Amazon Fire HD 8

Θέλετε ένα πολύ οικονομικό tablet για εσάς ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο; Το Amazon Fire HD 8 μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Η έκδοση με διαφημίσεις ξεκινά από μόλις 59,99 $ (έκπτωση 40 $), ενώ η έκδοση χωρίς διαφημίσεις κοστίζει 74,99 $ (έκπτωση 40 $). Ανεξαρτήτως της έκδοσης που επιλέξετε, θα έχετε έναν επεξεργαστή μεσαίου επιπέδου, 2 GB μνήμη RAM, 32 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο και υποστήριξη για τις πιο δημοφιλείς streaming υπηρεσίες.

Δείτε σχετικά: Η Amazon λανσάρει δύο νέα tablet Fire HD 10 για παιδιά

5. TCL NXTPaper 11

Το NXTPaper της TCL προσφέρει μια μοναδική ματ οθόνη, και το tablet NXTPaper 11 της εταιρείας φέρνει αυτή την εξέλιξη σε μια τεράστια οθόνη. Αποτελείται στην πραγματικότητα από μια οθόνη με χαμηλή αντανάκλαση και εμφάνιση παρόμοια με το χαρτί, προσφέροντας την ιδανική συνθήκη για ανάγνωση. Επιπλέον, αυτό το tablet προσφέρει επίσης 256 GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί, μια μπαταρία 8.000 mAh και τέσσερα ηχεία. Με μια τόσο εντυπωσιακή προσφορά στην τιμή των 160,99 $ (με έκπτωση 129 $), αξίζει να την ερευνήσετε.

Πηγή: androidauthority.com