Η Samsung κυκλοφόρησε τη νέα ενημέρωση One UI 6 για τη σειρά Galaxy S23 στα τέλη Οκτωβρίου.

Από τότε, η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, ενημερώνοντας τα κορυφαία τηλέφωνα Galaxy στην πιο πρόσφατη έκδοση του Android. Εκτός από το Galaxy S23, η Samsung έχει ενημερώσει τα Galaxy S22, S23 FE, Galaxy Tab S9, Z Fold 5, ακόμη και το Galaxy A54 μεσαίας κατηγορίας στο Android 14. Αυτή η λίστα διευρύνεται τώρα ακόμη περισσότερο, με τη σταθερή ενημέρωση One UI 6 για τα Galaxy S21 και Galaxy A14 να κυκλοφορούν σε ορισμένες περιοχές του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Samsung Black Friday – Τηλεοράσεις, Laptops, Οθόνες και Smartphone Προσφορές!

Το Android 14 του Galaxy S21 κυκλοφόρησε λίγο πριν τη Black Friday, αν και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες. Το firmware FWK2 έχει μέγεθος περίπου 2,3 GB και περιλαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση κωδικού ασφαλείας του Νοεμβρίου 2023. Μπορείτε να ελέγξετε εάν η ενημέρωση είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας, πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού > Λήψη και εγκατάσταση.

Η Samsung διεξάγει ένα beta πρόγραμμα One UI 6 για τη σειρά Galaxy S21 από τα τέλη Σεπτεμβρίου, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αποκτήσουν μια πρώτη γεύση του Android 14 πριν από τη δημόσια κυκλοφορία του. Εάν το τηλέφωνό σας ήταν εγγεγραμμένο στο beta πρόγραμμα, πιθανότατα θα είχατε λάβει μια ενημέρωση OTA.

Η αναβάθμιση του One UI 6 για το Galaxy S21 ήταν εντυπωσιακή, αλλά η Samsung δεν επαναπαύεται. Τώρα κυκλοφόρησε το Android 14 για το οικονομικό Galaxy A14 5G. Η νέα έκδοση, με μέγεθος 1,8 GB και ονομασία CWK9, είναι διαθέσιμη στην Ινδία και φέρνει τον πυρήνα του One UI 6.0 σε αυτή τη συσκευή. Αν και αυτή η έκδοση είναι πιο απλοποιημένη και βελτιστοποιημένη για χαμηλότερες hardware

απαιτήσεις, οι κάτοχοι του Galaxy A14 μπορούν να απολαύσουν τις βασικές λειτουργίες του One UI 6 στα τηλέφωνά τους.

Δείτε περισσότερα: Samsung TV: Επτά δωρεάν κανάλια, μαζί με το Sky και ένα παιδικό

Είναι εξαιρετικό να βλέπουμε τη Samsung να αναβαθμίζει ένα από τα πιο οικονομικά τηλέφωνα στη σειρά της σε Android 14 μέσα σε λίγους μήνες από τη δημόσια κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος. Από τώρα και στο εξής, το Galaxy A14 γίνεται το μοναδικό οικονομικό τηλέφωνο στην αγορά που τρέχει Android 14.

Αντίθετα, οι κάτοχοι των Galaxy Z Fold 4 και Flip 4 μπορεί να αισθάνονται “αδικημένοι”, λόγω του ότι έχουν πληρώσει τόσα πολλά για αυτές τις συσκευές, και δεν έχουν λάβει ακόμη την ενημέρωση One UI 6. Ωστόσο, είναι πιθανό να είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι να κυκλοφορήσει η τελευταία έκδοση του νέου One UI 6 για αυτές τις συσκευές.

Πηγή: androidpolice.com